Gelbėti merginos į Vilijampolę skubėjo visos specialiosios tarnybos: finalas – keistokas | Diena.lt

GELBĖTI MERGINOS Į VILIJAMPOLĘ SKUBĖJO VISOS SPECIALIOSIOS TARNYBOS: FINALAS – KEISTOKAS

  • 6

Kauno ugniagesių gelbėtojų, šiandien mininčių savo profesinę šventę, suvestinėje apie trečiadienį užregistruotus iškvietimus – ir merginos gelbėjimo operacija viename Kulvos gatvės daugiabutyje, kurioje kartu su jais dalyvavo ir policija bei greitosios medikai, taip pat pasiųsti ten Bendrojo pagalbos centro operatorių.

Ugniagesiai gelbėtojai teigia policijos prašymą patekti į vieną minėtos Vilijampolės gatvės butą gavę 18.04 val. Teigta, kad jame – galimai per prievartą laikoma mergina.

Pagalba suteikta – į minėtą butą trečiajame aukšte patekta per pravertą langą, pasikėlus iki jo kopėčiomis. O tada šio buto durys atrakintos iš vidaus ir įleisti greitosios medikai bei policijos pareigūnai.

Pastarųjų atstovė šiandien buvo linkusi patikslinti, kad, jos žiniomis, pamatę pro langus žvelgiančius ugniagesius, buto viduje buvę asmenys patys atidarė duris. Nors prieš tai policijos, kuri atvyko į įvykio vietą, turėdama tokią pačią informaciją, gautą iš Bendrojo pagalbos centro, neįsileido.

Tiesa, kas šiam pranešė apie galimai minėtame bute prievarta laikomą merginą – neaišku. Belieka įtarti kaimynus, kurių kantrybė – nebegalinė, ar net galimą meilės trikampį, kažkam iš jo narių nesusitvarkant su pavydu.

Anot policijos atstovės, minėtame bute jos kolegų rastai moteriai jokios nei jų, nei greitosios medikų pagalbos nereikėjo. Neturėjo ji jokių pretenzijų ir kartu buvusiam vyriškiui.

Neturi policijos atstovė ir duomenų, kad jie būtų buvę neblaivūs, ar moteris – su smurto žymėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Paf

Durniai neturi ką rašyti rašeivos... parašykit kada karalius anglijos eina į tūliką ir ką jis ten daro...

Kaži

Kas apmokės finalą

viskas gerai

Rašote, finalas keistokas ir niekas niekam neturi pretenzijų? Valio, bravo, visi ploja! Tik įdomu ar gaus sąskaitą už tuščią ugniagesių kvietimą?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS