Gruodį žiauriai sumušta dvimetė raseinietė išleista iš ligoninės, vyks į sanatoriją | Diena.lt

GRUODĮ ŽIAURIAI SUMUŠTA DVIMETĖ RASEINIETĖ IŠLEISTA IŠ LIGONINĖS, VYKS Į SANATORIJĄ

  • 7

Gruodį žiauriai sumušta dvejų metų mergaitė iš Raseinių penktadienį išrašyta iš Kauno klinikų, kur gydyta mėnesį.

Toliau ji sveiks sanatorijoje, pranešė LNK laida „Labas vakaras, Lietuva“.

„Apie pora savaičių ji išbuvo Intensyviosios terapijos skyriuje. Tikrai pakankamai ilgą laiką jos būklė mums kėlė daug daug rūpesčių. Kaip ir minėjau, dabar jinai yra išrašoma sanatoriniam gydymui“, – sakė Kauno klinikų Vaikų ligų klinikos vadovas  Rimantas Kėvalas.

Planuojama, kad reabilitacija truks maždaug 24 dienas.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

Apie pora savaičių ji išbuvo Intensyviosios terapijos skyriuje.

Medikas nesiryžo prognozuoti, ar patirtos traumos mergaitei turės liekamųjų pasekmių.

„Nenorėčiau prognozuoti. Visi mes turime liekamųjų reiškinių iš savo vaikysčių“, – teigė jis.

Į ligoninę 2020 metais gimusi raseinietė atvežta pernai per Kalėdas.

Policijos duomenimis, ji į gydymo įstaigą pateko be sąmonės. Kaip yra nurodžiusi Šiaulių apygardos prokuratūros atstovė Rasa Gelžinytė, mergaitė į ligoninę paguldyta dėl pilvo traumos, tačiau vėliau nustatyti daugybiniai kūno sužalojimai.

Šiaulių teismas dėl sunkaus vaiko sužalojimo leido mėnesiui suimti mergaitės motiną, o jos draugas suimtas dviem mėnesiams.

Policija anksčiau nebuvo gavusi pranešimų apie smurtą šeimoje. Abu asmenys anksčiau nebuvo teisti.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Gitana

Paprasčiausiai nėra tinkamo ryšio palaikymo tarp institucijų ir tų darbuotojų tiesioginio darbo aplaidumas.Keista, kad dar tų socialinių darbuotojų neatleido .Jeigu būtų laiku pasidomėję tomis šeimomis, kuriose vaikai nukentėjo, galėjo to ir nebūti. Tiek tarp socialinių darbuotojų, tiek ir tarp psichologų- trūksta tikrų gerų specialistų o ne butaforinių. Čia negali būti jokio jų pasiaiškinimo. Tokios šeimos visada žinomos, tik va nueina specialistas kartą per pusmetį ir tai įspėjęs apie būsimą vizitą, tai ir nemato realios situacijos.

Gerda

Tokį mažiuką turėtų lydėti mama.O sita nabagėli lydės?Baisu ir galvoti kai motinos pavirsta žvėrimis. Atsiprasau žvėrių .Jie su savo jaunikliais taip nesielgia.

tik

D??? kur d ingo savo geroves kurejas zadejes zmonems pagalba ypac nuskriaustiems kaip jurbarko bandito kur jo tie tusti pliurpalai pavirte uzprogramuotu paradoksiniu niekalu lygiavercio tam paciam liezuviui ???===
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS