Į Airiją susiruošęs jurbarkiškis turėjo suklastotą estišką pažymėjimą | Diena.lt

Į AIRIJĄ SUSIRUOŠĘS JURBARKIŠKIS TURĖJO SUKLASTOTĄ ESTIŠKĄ PAŽYMĖJIMĄ

  • 3

Kauno oro uoste pasieniečiai sulaikė į Airiją susiruošusį Jurbarko savivaldybės gyventoją. Jis kartu su kelionės dokumentais pateikė, įtariama, suklastotą estišką vairuotojo pažymėjimą.

Ketvirtadienį popiet Kauno oro uoste pasieniečiai tikrino reisu į Airijos miestą Šanoną ketinančių vykti keleivių dokumentus. Kontrolės metu VSAT pareigūnams 28-erių Jurbarko gyventojas pateikė netvarkingą asmens tapatybės kortelę. Vyro buvo paprašyta pateikti daugiau tapatybę patvirtinančių dokumentų. Tuomet jis ištiesė Estijos vairuotojo pažymėjimą su savo anketiniais duomenimis. Patikrinę šį dokumentą pasieniečiai išsiaiškino, kad estiškas pažymėjimas, įtariama, yra visiška klastotė.

Dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu VSAT Vilniaus pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki 4 metų.

Sulaikytą Jurbarko savivaldybės gyventoją VSAT pareigūnai uždarė į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

germanas is Germanijos

Uz tai gresia bauda,arestas arba laisves atemimas iki 14 metu.Taip turetu skambet.Suimti ir 3 men laikyt tardymo izoliatoriuje.paskui teist ir prasyt 14 metu kalejimo,baisus nusikaltimas,baisesnis zymiai baisesnis,nei uzdauzyt mergina iki samones netekimo,tada laisvej sedesi ir ramiai lauksi,kada teismas isteisins,kaip nepadariusio jokio nusikaltimo,nesukelusio zmogui jokio suzalojimo.Gal pati nuo aukstu laiptu nusirito ir tas sutrauka nusimoves kelnes bande jai padet.Taip bus traktuojama,garantuoju.

Gal jis

sportininkas-kovų meistras.

AS manau

O ko jam sitaip slapstytis?Galimai susijes su narkotiku platinimu ir bijos buti isviesintas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS