Į laisvę besiveržiančiam, savo plepaluose susipainiojusiam A. Ulvidui – naujas Temidės kirtis | Diena.lt

Į LAISVĘ BESIVERŽIANČIAM, SAVO PLEPALUOSE SUSIPAINIOJUSIAM A. ULVIDUI – NAUJAS TEMIDĖS KIRTIS

  • 3

Kauno apylinkės teismas šiandien pratęsė skandalingojo Algimanto Ulvido, paskui kurį velkasi net keturių bylų, iš kurių dvi įstrigusios šiame teisme, dėl jaunesnių negu šešiolikos metų mergaičių tvirkinimo šleifas, suėmimą dar trims mėnesiams, t. y. ir visoms artėjančioms didžiosioms metų šventėms.

Šis suėmimas buvo pratęstas A. Ulvido byloje, kurioje – 25 nukentėjusiosios ir kurios kaltinamasis aktas apima 661 lapą.

Einant į pabaigą rugpjūčio pradžioje skandalingajam „skaistuoliui“, pargabenus jį tada po pabėgimo į užsienį iš Danijos, skirtam trijų mėnesių suėmimo terminui, šios bylos posėdyje, įvykusiame praėjusią savaitę, prokuroras Darius Jakutis paprašė šį terminą pratęsti dar tokiam pačiam laikui.

A. Ulvidas, žinoma, su tuo nesutiko, tačiau, panašu, kad visiškai susipainiojo savo plepaluose.

Pargabentas iš Danijos jis teigė, kad buvo priverstas slėptis, nes jautėsi Lietuvoje nesaugus. Tačiau pabuvęs kelis mėnesius Kauno kalėjime, jau tikino, kad jokios grėsmės Lietuvoje jau nebejaučia.

Danijoje sulaikytas A. Ulvidas atvežtas į teismą Kaune

Justinos Lasauskaitės, T. Biliūno/BNS nuotr.

Nepaisant pasikeitusios A. Ulvido pozicijos, bylą nagrinėjanti teisėja Vilma Tamošaitienė šiandien pratęsė jo suėmimą dar trims mėnesiams tais pačiais pagrindais, dėl kurių jis ir buvo suimtas ir kuriuos citavo jo skundą dėl minėto suėmimo rugpjūčio pradžioje atmetęs Kauno apygardos teismas, – kad kaltinamasis jaunesnių negu šešiolikos metų mergaičių tvirkinimu, gali bėgti ir slėptis nuo gresiančios atsakomybės nesibaigiančiose jo bylose.

Taigi, vėl skųsti šį teisėjos sprendimą 48-erių A. Ulvidui, viešai prisipažinusiam, kad šoka prieš paaugles apsinuoginęs jau trisdešimt metų, yra beprasmiška.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Diedas metuose

Išdarinėja šlykščius dalykus išsišiepęs nusišneka išvados nesveikas gydyti tokį reikia

lietuvoiskos temides ,,,kirtis ,,,

tai teiseju lieziuviu lyztelejimas pedofilams -gejams per kiausus ir sudina sikna

O

kodėl iškrypėlis ne spec.ligoninėje? Išsišiepęs giriasi vagystėmis ir nepilnamečių tvirkinimu..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS