Į poros konfliktą vykusi policija prie konteinerio rado nuogą vaiką ir girtą motiną | Diena.lt

Į POROS KONFLIKTĄ VYKUSI POLICIJA PRIE KONTEINERIO RADO NUOGĄ VAIKĄ IR GIRTĄ MOTINĄ

Vėlų trečiadienio vakarą prie vieno K.Baršausko gatvės šiukšlių konteinerio Kauno policijos pareigūnai aptiko tik kelnaites mūvintį basą mažylį ir šalia, ant žemės, gulinčią neblaivią jo motiną.

Taip baigėsi reagavimas į pranešimą, kad viename Vieškūnų gatvės, esančios Gričiupio seniūnijoje, bute, triukšmaujama.

Pirminiais duomenimis, apie tai, skųsdamasis esą pergėrusios sugyventinės elgesiu, apie 22.30 val. pranešė jos antroji pusė.

Atvykus nurodytu adresu – kaip paaiškėjo, į šios poros išsinuomotą butą, rastas tik 38-erių metų neblaivus vyras, kuris ir kvietė pagalbą. Jis buvo linkęs teigti, kad kilus žodiniam konfliktui, sugyventinė su savo vaiku išbėgo laukan ir negrįžta.

Po kurio laiko pareigūnai pastarąją ir pusketvirtų metų mažylį rado prie artimiausio K.Baršausko gatvės šiukšlių konteinerio. Moteris teigė, kad pabėgo iš namų, nes sugyventinis prieš ją smurtavo: trenkė į veidą, tampė už plaukų.

Ar tai įvyko, kol į jo iškvietimą skubėjo policija, dar aiškinamasi. Smurtu sugyventinį kaltinančios moters lūpos buvo patinusios. Matėsi ir įdrėskimai veide. Tačiau susikalbėti su ja buvo sunku. Šiai 38-erių metų kaunietei tą vakarą buvo nustatytas net 4,59 prom. girtumas.

Greitosios medikai ją su vaiku tą vakarą nuvežė į ligoninę, kurioje mažylio globą perėmė vaiko teisių apsaugos specialistai.

Policiją išsikvietęs moters sugyventinis, kuriam nustatytas dvigubai mažesnis girtumas – 2,66 prom., kas jau yra sunkus girtumo laipsnis, nakvojo areštinėje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto artimoje aplinkoje.

Atrodo pareigūnų laukia nelengva užduotis, nes vienintelis galimas sugyventinių konflikto liudytojas rastas įvykio vietoje taip pat iš girtumo vos apverčiantis liežuvį.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Anonimas

Tokias degrades moterimis vadina tik tokie patys degradai.

Aninimui

Kiek tu asile gali visur ta savo susikta rusija kaisiot.kas benutiktu visur ruskio susmirdes trolis mala suda.

BABYTE

tai cia senai zinoma seimyna,agne linkejimai...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS