Į Pramonės prospektą lėkė specialiosios tarnybos: užsidegė automobilis, įvyko avarija | Diena.lt

Į PRAMONĖS PROSPEKTĄ LĖKĖ SPECIALIOSIOS TARNYBOS: UŽSIDEGĖ AUTOMOBILIS, ĮVYKO AVARIJA

  • 1

Antradienio rytą į Pramonės prospektą skubėjo kelios ugniagesių gelbėtojų brigados. Pranešta apie užsiliepsnojusį automobilį, o po valandos policijos pareigūnai gavo pranešimą apie dviejų automobilių avariją.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė spaudai Džiuginta Vaitkevičienė informavo, kad 8.11 gautas pranešimas apie Pramonės prospekte 101 užsiliepsnojusį automobilį. „Degė lengvojo automobilio „Opel Astra“ variklio skyrius, prieš atvykstant ugniagesiams žmonės bandė automobilį gesintuvais gesinti patys. Atvykę ugniagesiai dar liejo vandenį“, – portalo žurnalistus apie įvykį informavo Dž. Vaitkevičienė.

Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė spaudai teigė, kad išdegė automobilio variklio skyrius, sužeistų asmenų nėra. 

Gaisras likviduotas 8.22 val. „Paskui tvarkyta kelio danga, atjungtas automobilio akumuliatorius“, – teigė Dž. Vaitkevičienė.

Po kiek laiko į Pramonės prospektą skubėjo ir policijos pareigūnai. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė informavo, kad 9.04 val. gautas pranešimas apie Savanorių ir Pramonės prospektų sankryžoje susidūrusius automobilius „Scania“ ir „Audi Q5“. „Vairuotojai nesutaria dėl kaltės“, – apie eismo įvykį kalbėjo policijos atstovė. 

Vėliau O. Vaitkevičienė informavo, kad vairuotojai užpildė eismo įvykių deklaracijas, todėl Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdyboje šis įvykis nėra registruotas.

Gairės: avarija LT, avarija Pramonės prospekte, užsidegė automobilis, avarija Kaune
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Gyventojai

Savi valda toliau siūlo darytis detaliuosius planus,prikišti ES autoteršalų į daugiabučių kiemus..Dega namai,automobiliai,specialiosios tarnybos negali privažiuoti ,toliau valdžiažmogiai nesiima galutinai uždrausti,kas ir buvo tik ribotam skaičiui statyti -laikyti kiemuose.,saugant žmonių gyvybes-gyvenamą aplinką..jie ant visuomenės BBD....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS