Ieško, kas naktį sudaužė automobilį ir pabėgo | Diena.lt

IEŠKO, KAS NAKTĮ SUDAUŽĖ AUTOMOBILĮ IR PABĖGO

  • 19

Socialiniame tinkle „Facebook“ plinta kaunietės Agnės Kluonės prašymas padėti surasti asmenį, kuris naktį iš šeštadienio į sekmadienį atsitrenkė į jos šeimos automobilį, gerokai jį apgadino ir pasišalino. Pabėgėlis paliko dalį savo automobilio buferio, tad tikimasi, kad tai padės surasti avarijos kaltininką.

Pirmą kartą ir aš pabandysiu pasinaudoti galingojo „Facebook“ pagalba, – taip pasakojimą pradėjo A.Kluonė. – Vakar naktį, Kaune, Šilainiuose, Kuršių gatvėje, prie 24 namo radome sudaužytą mano mamos automobilį. Automobilis ten buvo pastatytas vakare apie 21h, o apie 3h nakties jau buvo sudaužytas“.

Moteris įtaria, kad į automobilį atsitrenkęs vairuotojas buvo neblaivus, nes padaręs avariją tankiai apgyvendintame Kauno mikrorajone, pasišalino tikėdamasis, kad jo niekas nesuras.

Kaunietė tikino, kad matosi ir stabdymo žymės. Atsitrenkus į kaunietės automobilį, išdužo priekinis žibintas, suskilo buferis, ant gatvės pažiro įvairių smulkių plastiko gabalų. Kuršių gatvėje automobilio nesuvaldęs ir iš įvykio vietos pasišalinęs vairuotojas paliko ir dalį savo automobilio buferio.

Šviesus buferio kampas gali tapti svarbiu akcentu, padedančiu pastebėti kaltininką. Kauniečiai įsitikinę, kad apsižvalgius po kiemus galima pamatyti šviesią kaimyno mašiną, kuri neturės keleivio pusės buferio dalies. Tai gali tapti įrodymu, jog žmogus padarė avariją.

„Kadangi aplinkui gyvena nemažai žmonių, noriu paprašyti pasidalyti bet kokią info, galbūt kažką girdėjote, ar matėte patį įvykį“, – dėstė A.Kluonė.

„Atsitrenkei į automobilį, sugadinai jį, palikai įkalčius ir visą tai padarei vietoj, kurioje gyvena šimtai žmonių ir ant kiekvieno namo kampo yra kameros. Tikriausiai nereikia sakyti kas gresia už pabėgimą iš įvykio vietos, vairuojant automobilį išgėrus. Patarčiau prisipažinti, bent aplinkybės bus lengvesnės“, – į avariją sukėlusio vairuotojo sąžinę beldėsi kaunietė.

Kaunietės įrašu kaip mat pradėjo dalytis internautai. Vienas jų rašė, kad avarija įvyko prieš 2 val. nakties.

„Tikslesnis laikas apie 01.46val. nakties, kadangi pats buvau prabudęs tuo metu ir ten jaunimas buvo suvažiavęs į tą kiemą ir labai garsiai klausėsi „8 Kambario“ dainos „Deginu save“. Išvažiuojant girdėjau, kad kažkur gerai tėškėsi. Gaila nepasižiūrėjau, kas ten per veikėjai, nesitikėjau, tokį postą pamatyti. P.S. tikslų laiką žinau, kadangi į draugų grupę rašiau, kad kažkokie invalidai klausos po langais garsiai muzikos, o kai išgirdau tekštelėjimą, tai galvojau kur nors rėžėsi į stulpą ar į kokį akmenį“, – komentavo Antanas Š.

Nukentėję kauniečiai prašo suteikti bet kokią informaciją, kuri padėtų surasti avariją sukėlusį vairuotoją.

GALERIJA

  • Ieško, kas naktį sudaužė automobilį ir pabėgo
Agnės Kluonės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Klausimas

Tai jeigu laikas zinomas, ka pareigunai veikia, ant kiekienos sankryzos beveik kameros, ar ten muliazai? Tegul dirba darba tas kam priklauso, ne didelis darbas poros valandu nakti juosta prasukt.

Kursiu

Masina buvo panasi i golfa ar koki toyota auris tamsoi nesimate desnis masinos sonas buvo su lankstytas nes masina vaziavo banguodama, nuvazevo kiemais ne gatve vazevo link kursiu 20 namo per kiema.

Kaunietis

Mašina mamos,tai kodėl mama nesirūpina,gal ji ir sudaužė?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS