Išleistas į parduotuvę nuteistasis grįžo su narkotikais apatiniuose ir kojinėse | Diena.lt

IŠLEISTAS Į PARDUOTUVĘ NUTEISTASIS GRĮŽO SU NARKOTIKAIS APATINIUOSE IR KOJINĖSE

  • 6

Į parduotuvę išleistas nuteistasis grįžo su narkotikais apatiniuose bei kojinėse, šeštadienį pranešė Lietuvos kalėjimų tarnyba.

Bausmę atliekantį pilietį, į kojines ir apatinius prisikišusį įtartinų medžiagų, sulaikė Lietuvos kalėjimų tarnybos Pravieniškių 1-ojo kalėjimo pareigūnai. Jie tikrino iš parduotuvės grįžusius nuteistuosius, kurie bausmę atlieka atviro tipo vietoje ir turi teisę išeiti už kalėjimo ribų.

Vieno iš tikrinamų nuteistųjų paprašę nusiauti kojines, jose aptiko du plastikinius maišelius su baltos spalvos biria medžiaga, taip pat vieną plastikinį pakelį su gelsvos spalvos biria medžiaga, ten pat paslėpti buvo švirkštas ir keturios adatos.

Po to pareigūnai nuteistojo apatiniuose aptiko plastikinį maišelį su gelsvos spalvos skysčiu. Nuteistasis pareigūnams negalėjo paaiškinti, kokias medžiagas jis gabenosi savo kojinėse ir apatiniuose, tačiau teigė, kad jas ketina suvartoti savo reikmėms.

Dėl galimai neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

ll

Kaliniai ne grįžta,kaliniai gauna narkotikų ir absoliuti tyla iš ministrės Dabarwolskos.Pradėjusi dirbti padarė ekskursija po kalėjimus,žadėjo perauklėti kalinius,jo bedrapartietė siūlė kalėjimams tiekti švirkštus,kad kaliniai neužsikrėstų,bet dar kol apie savo pasiekimus nieko viešai ne skelbia,Čia matyt sunkiau ,negu raštą sukurpti,apie lyties pakeitimą ant greičio,

Belenkas

Tai dabar bandytas ane o jau kaip bausme atliks tai bus žmogus nebe bandytas ? Pize jus taip nusišnekat kad net nejaučiat

Pykinimas

Tai yra siaubas!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS