Jaunas kaunietis įkliuvo, kai didelį kiekį narkotikų parsisiuntė paštu | Diena.lt

JAUNAS KAUNIETIS ĮKLIUVO, KAI DIDELĮ KIEKĮ NARKOTIKŲ PARSISIUNTĖ PAŠTU

  • 4

Kauno apygardos teismas 25-erių vyrą pripažino kaltu dėl disponavimo dideliu kiekiu narkotikų ir jų kontrabandos, asmeniui skirta bauda.

Kaip ketvirtadienį nurodė Generalinė prokuratūra, Kauno apygardos teismas pripažino, kad kaltinamasis iš viso padarė septynias nusikalstamas veikas.

Atsižvelgus į tai bei į kaltinamojo prisipažinimą jam skirta 13 tūkst. eurų bauda, įpareigojant sumokėti ją per 15 mėnesių.

Nuosprendis per 20 dienų gali būti skundžiamas Lietuvos apeliaciniam teismui.

Bylos duomenimis, nuo 2022-ųjų gruodžio iki 2023-ųjų gegužės S. V. neteisėtai įsigijo apie 90 gramų psichotropinių bei daugiau nei 125 gramus narkotinių medžiagų, iš kurių daugiau nei 100 gramų sudarė kanapės.

Jaunuolis taip pat įsigijo kokaino, sintetinių kanabinoidų, MDMA. Draudžiamas medžiagas asmuo paštu parsisiuntė iš užsienio.

Kvaišalų tiekėją vaikinas susirado internetu per naršyklę arba „Telegram“ programėlėje, už nelegalias prekes atsiskaitydavo atlikdamas išankstinius mokėjimus kriptovaliuta.

Vienai tokių siuntų pasiekus Kauno teritorinės muitinės prekių tikrinimo vietą, narkotinės medžiagos buvo surastos ir sulaikytos. Narkotikų buvo rasta ir muitinės kriminalistams atliekant kratą S. V. namuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Romss

Mažoka bausmė barygai.

Tipiškas

Vatnykas

>kaunieti

sodininkai tik ir sodina uztad bet nepasodina tad prokurorais koksai prisodina :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS