Jaunos poros konfliktą gesino beveik visos Kauno specialiosios tarnybos | Diena.lt

JAUNOS POROS KONFLIKTĄ GESINO BEVEIK VISOS KAUNO SPECIALIOSIOS TARNYBOS

  • 10

Į šiandien viename Savanorių prospekto penkiaaukštyje kilusį šeimyninį konfliktą buvo priverstos įsikišti beveik visos Kauno specialiosios tarnybos. Tik greitosios medikai – apie vienuoliktą ryto, o ugniagesiai gelbėtojai – dar po poros valandų.

Pastarųjų autocisterna išskubėjo į šį Savanorių prospekto 262-ąjį numerį turintį daugiabutį, apie 13 val. gavus pranešimą, kad reikia pagalbos patekti į vieną jo ketvirtojo aukšto butą, kuriame įtariamas smurtas artimoje aplinkoje.

Apie jį iš sužinota iš medikų, pasidalijusių su policija informacija apie į gydymo įstaigą atvežtą galimai sumuštą moterį. Tačiau policijai nuvykus į šią gydymo įstaigą, nukentėjusioji jau buvo iš jos pasišalinusi.

Policijos patruliams bandant ieškoti jos karštais pėdsakais, ir prireikė ugniagesių gelbėtojų pagalbos, nes galima nukentėjusioji rasta niekaip negalinti patekti į savo namus.

Niekada tokiais atvejais neatsisakantys padėti ugniagesiai gelbėtojai įveikė skardines jos nuomojamo buto duris su laužtuvu. Šturmuotame bute rastas ir 21-erių metų įtariamasis, kuriam nustatytas 1,59 prom. girtumas.

Teisybės dėlei, dvejais metais vyresnė nukentėjusioji, teigusi, kad buvo sumušta sugyventinio, kilus žodiniam konfliktui, buvo dar girtesnė – 2,30 prom.

Šios gelbėjimo operacijos finalas: ji įleista į butą, jis išvežtas į policijos, pradėjusios ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo, areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

soulmate

Gert,geria, Bet dirba gerai,ramus.kaip cia taip.norisi paklaust!!!

soulmate

Kaip jis taip.geras,ramus,dirbantis. Ir taip susisuko.1 alkoholis!

jaunos poros

konfliktą. Na taip. O gal degradavusių sugyventinių konfliktą?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS