Jonavoje dar šaudomasi dėl moterų: konkurento taikiniu tapo vandens kubile murkdęsis priešininkas | Diena.lt

JONAVOJE DAR ŠAUDOMASI DĖL MOTERŲ: KONKURENTO TAIKINIU TAPO VANDENS KUBILE MURKDĘSIS PRIEŠININKAS

  • 4

Portalui kauno.diena.lt pavyko sužinoti daugiau šios nakties šūvio Jonavoje, pakirtusio ir taip vos ant kojų bestovėjusį 34-erių metų vyrą, po įvykio įpūtusį į alkoholio matuoklį 2,56 prom., aplinkybių. Pirminės šio incidento aplinkybės, kurias nustatė policija, dar neapsisprendusi, ar pradėti dėl to, kas įvyko, ikiteisminį tyrimą, – akivaizdus įrodymas, kad dar šaudomasi dėl moterų.

Kaip jau pranešta, cituojant Policijos departamento suvestines, šiąnakt, 0.27 val., į Jonavos ligoninę dėl sužalojimo buvo pristatytas jau minėto amžiaus ir girtumo vyras, kurį Jonavoje, Kauno gatvėje, šaudamas iš pneumatinio šautuvo, sužalojo dar girtesnis (3,47 prm.) 37-erių metų vyras.

Surinkta medžiaga pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį, numatantį atsakomybę už fizinio skausmo sukėlimą ar nežymų sveikatos sutrikdymą, o už tai gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Portalui kauno.diena.lt pavyko išsiaiškinti, kad šis šūvis buvo paleistas per vakarėlį, vykusį viename minėtos Jonavos gatvės privačiame kieme, kurio dalyviai mėgavosi maudynėmis kubile. Būtent ten šūvio metu buvo nukentėjusysis. O įtariamasis jo sužalojimu slėpėsi nakties tamsoje.

Abu šio ginkluoto incidento dalyviai – Jonavos gyventojai. O jie sukonfliktavo, pirminiais duomenimis, dėl moters.

Neatmetama, kad ji pati ir pranešė apie sužeistąjį Bendrajam pagalbos centrui.

Pirminiais duomenimis, jam pataikyta netoli krūtinės, todėl yra pagrindo įtarti, kad šaulys taikėsi į širdį. Tačiau, anot medikų, teikusių sužeistajam pirmąją pagalbą, jo gyvybei pavojus negresia.

Be to, nukentėjusysis bent tąnakt teigė, kad pretenzijų oponentui neturi. Dėl ko taip pat galima daryti išvadą, kad su juo taip pasielgta ne be reikalo.

Šaulys sulaikytas nebuvo. Jam tik įteiktas šaukimas išsiblaivius atvykti į policiją.

Tada ir bus sprendžiama, ar pradėti dėl šio įvykio ikiteisminį tyrimą. O šis sprendimas priklausys ir nuo medikų išvadų apie nukentėjusiajam padarytą sužalojimą. Be to, gal išsiblaivęs, jis jau pakeis savo poziciją ir jausis nukentėjusiuoju.

Pirminiais duomenimis, leidimo įsigyti ir laikyti tokios galios pneumatinį ginklą, kuris buvo panaudotas šio incidento metu, nereikia.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Petras

Kaime neliko pasiekiamų?

asd

Man tai kažkaip neaišku, kodėl policija neužveda bylos, kai buvo panaudotas ginklas ir šauta žmogui į krūtinę. Laukia numirs žmogus ar ne, laukia ką sakys atsigeivėlęs - rašys pareiškimą ar ne... Nu koks absurdas. Yra nusikaltimas, jis įrodytas, vadinasi turi būti ir byla ir teistumas. O nuo to kaip reaguos auka gali būti tik teistumo dydis- gal lygtinai, gal porą metų cypės, o jei auka numirs tai iki 15 metų.

diedas

Lietuvoje beveik nebėra tikrų vyrų ir ženkliai sumažėjo tikrų moterų. Todėl dėl moterų šaudosi, nors tai nepadės. Tokiu atveju moteris išsirenka kurį nori ir jau matyt yra išsirinkusi. O pralaimėjęs dažnai net nesuvokia ką daro iš pavydo. Nes joks šaudymas nepadės. Tik cypėje atsidursi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS