Jonavoje sulaikyti keturi įtariamieji narkotinių medžiagų platinimu | Diena.lt

JONAVOJE SULAIKYTI KETURI ĮTARIAMIEJI NARKOTINIŲ MEDŽIAGŲ PLATINIMU

  • 6

Policija suvienijo pajėgas ir Jonavoje sulaikė keturis įtariamuosius narkotinių medžiagų platinimu.

Policija praneša, kad pajėgas sutelkė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos ir Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai.

Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai, tikrindami informaciją, praeitą ketvirtadienį, apie 16 val., Jonavoje, Chemikų gatvėje, sustabdė automobilį „VW Passat“.

Automobiliu vyko 40-ties ir 22 metų vyrai, pas juos pareigūnai rado narkotinių psichotropinių medžiagų, kaip įtariama, amfetamino.

Kaip antradienį pranešė Kauno apskrities policija, sulaikyti Jonavos miesto gyventojai iki šiol nebuvo žinomi policijos pareigūnams.

Netrukus namuose, Jonavoje, Chemijos gatvėje, buvo sulaikytas dar vienas vyras, 27 metų įtariamasis galimai prekiavo narkotinėmis medžiagomis.

Kratos metu pareigūnai pas vyrą rado galimai narkotinių psichotropinių medžiagų, kaip įtariama, amfetamino ir kanapių. Pastarasis policijos pareigūnams žinomas už anksčiau vykdytas panašias nusikalstamas veikas.

Tos pačios dienos vakarą, apie 19 val., Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai Jonavoje sulaikė dar vieną vyrą dėl galimo narkotinių psichotropinių medžiagų platinimo. 34 metų sulaikytas Jonavos rajono gyventojas yra žinomas policijos pareigūnams už panašias nusikalstamas veikas.

Policija dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu pradėjo du ikiteisminius tyrimus.

Už tai gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

ei, ARMONAITE, nemiegok

dega tavo chebra -- šuo ant UODEGOS , nuneš visą tavo,kelių metų v e r s l ą

Lauris .R

Bus narko partijos draugeliai

OooO

Chemiku 4-1 norkosu taskas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS