Jonavos policija užkirto kelią nelegaliai cigarečių ir alkoholio prekybai | Diena.lt

JONAVOS POLICIJA UŽKIRTO KELIĄ NELEGALIAI CIGAREČIŲ IR ALKOHOLIO PREKYBAI

  • 4

Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai vakar atlikę patikrinimą Jonavos rajone, Ruklos miestelio gyventojos namuose rado galimai neteisėtai laikomas cigaretes ir alkoholinius gėrimus.

Buvo gauta informacija apie galimai vykdomą nelegalią prekybą cigaretėmis ir alkoholiniais gėrimai. Todėl ketvirtadienio rytą Jonavos policijos komisariato pareigūnai pasibeldė į Ruklos gyventojos (g. 1965 m.) namų duris.

Pareigūnai atliktos kratos metu rado ir paėmė neteisėtai laikytą 71 pakelį cigarečių, kurių prekės ženklo žymėjimas neatitiko Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimų. Taip pat rastas 51 litras silpnųjų alkoholinių gėrimų. Moteris iki šiol nebuvo žinoma policijos pareigūnams.

Už galimą prekybą alkoholiniais gėrimais ir kontrabandinėmis cigaretėmis ruklietei gresia bauda  nuo keturių šimtų iki vieno tūkstančio devynių šimtų eurų.

 

GALERIJA

  • Jonavos policija užkirto kelią nelegaliai cigarečių ir alkoholio prekybai
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Na

Apie narkotikus ir alkoholį patylėsiu, nes per juos visos nelaimės, bet kodėl sulaikė cigaretes, tai man neaaišku. Esu tikras, kad kontrabandinės cigaretės daug geresnės, už mūsuose pardavinėjamas. Jose tikra nuodų puokštė iš (cituoju) Manote, kad cigaretė – tai tiesiog tabakas suvyniotas į popierių? Deja, deja… Be popieriaus ir tabako cigaretės papildomai turi dar „tik“ 597 ingredientus, kuriuos į save traukiate rūkydami. Kai kurie iš jų pridedami dėl kvapo, tačiau didžioji dalis ingredientų įeinančių į „vėžio lazdelių“ sudėtį yra skirta žmonėms sukelti priklausomybę. Taigi, jei jūs negalite mesti rūkyti, tai surišta ne vien tik su nikotinu. Viena cigarečių “recepto” sudedamoji dalis, pagal savo sudėtį, labai primena raketinio kuro sudėtį. Ji yra naudojama, kad cigaretė degtų labai aukštoje temperatūroje, dėl to nikotinas pasiverčia garais ir tampa lengviau pasisavinamas per plaučius.

nelegaliai cigareciu prekybai

policajai uzkirto kelia , o narkotiku prekybai atidare kelia .....tuoj kiekvienoj mokykloj bus kioskas su visu rusiu narkotiku ir elektroniniu cigareciu su narkotikais platus asortimentas mokinukams ir mokytojams apsiprekinti..

skiep

dar kelkit akcizus beprociai,tuoj bus kaip prie Vagnoriaus,ant kiekvieno kampo taskas nelegalaus alkoholio ir cigareciu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS