Jonavos rajone pensininkas gamino naminukę: gresia ir kalėjimas | Diena.lt

JONAVOS RAJONE PENSININKAS GAMINO NAMINUKĘ: GRESIA IR KALĖJIMAS

  • 4

Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai, atlikę patikrinimą Jonavos rajone esančioje Šveicarijos seniūnijoje, išaiškino nelegalią prekybą naminiu alkoholiu.

Trečiadienio rytą policijos pareigūnai atliko patikrinimą 66 metų vyro namuose. Rasta ir paimta apie 25 litrai skysčio, galimai degtinės ruošinio, bei aparatas naminei degtinei gaminti. Dėl įvykdytos nusikalstamos veikos pradėtas ikiteisminis tyrimas, šio radinio šeimininkui gresia baudžiamoji atsakomybė.

Pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą. Už neteisėtą naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) gaminimą, įgijimą, laikymą, gabenimą numatyta atsakomybė – viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Praėjusiais metais Kauno apskrityje pareigūnai rado daugiau nei 3 tūkst. litrų alkoholio ar jo gaminių. Tai buvo beveik ketvirtadaliu daugiau nei prieš tai buvusiais metais.

GALERIJA

  • Jonavos rajone pensininkas gamino naminukę: gresia ir kalėjimas
  • Jonavos rajone pensininkas gamino naminukę: gresia ir kalėjimas
  • Jonavos rajone pensininkas gamino naminukę: gresia ir kalėjimas
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

>>>palyginkim \\\\\.../////

>palyginau,manau Marso universitetą baigei,arba Armoškytės žolelės patampai.

palyginkim

jei land..s sėdi ant kokaino ir kartu su vaikais savo tik tuo ir gyvas, kas, gal apkvaišęs nebepamena, kur yra ar Kolumbijoje ar kur kitur, o kur dar užrudus pradvisus Audėja? Ar normalus vyras tokią imtų? Galimai tokia versija, bet vis viena, nė pro kuriuos vartus nepralenda - nepriekaištingos reputacijos kriterijaus juk neatitinka o ir aukštojo mokslo baigimo diplomo neturi legalaus, neaišku, ar vidurinę baigęs, manau, ne

>>>tai kodėl \\\\\.../////

>giliai gerbiu žmogaus mintį.Dabar valstybinėje (vagių) parduotuvėje nusipirkti ne kaukuolinio šnapso,tai toks pats santykis,kaip aukso puodą išlošti.____Susimeskim,išpirkim žmogų,dabar tai normalu mūsų "teismuose".____Pavyzdys Jurbarko banditas,e'Lygio Masliulis ir t.t..........
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS