Kad pakliuvo į sukčių pinkles, senjorė iš Kauno suprato tik po kelių savaičių | Diena.lt

KAD PAKLIUVO Į SUKČIŲ PINKLES, SENJORĖ IŠ KAUNO SUPRATO TIK PO KELIŲ SAVAIČIŲ

  • 10

Kaune sukčiai iš garbaus amžiaus moters išviliojo 7,6 tūkst. eurų.

Kaip pranešė Policijos departamentas, pirmadienį 9.39 val., į Kauno apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi 73 metų moteris.

Ji pareiškė, kad prieš dvi savaites, birželio 30 dieną, apie 15 val. telefonu paskambino ir banko darbuotoju prisistatė asmuo.

Moters teigimu, skambinęs asmuo apgaulės būdu išviliojo 7,6 tūkst. eurų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo. 

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

kauniete

JEIGU TOKIAM AMŽIUJE PROTO NEIGAVO TAI AIŠKUS MASTYMAS

Ernestas.

Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių Velnio išpažintojų karo kurstymas, propoganda. Suvėrinės teisės ir laisvas savarankiškas valdymasis tautų , kurių buvo jėga prijungtos, turi būti atstatytas. Gyvenimo tikrovė nors ir jaučia herojizmo didingumo, bet jį nuslepia kaip perlus vandens gėlmių kiauteliuose. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, D. Žukauskas, M. Baršys. G. Žaliagiris, Aloyzas Venckus. Gintaras Petrauskas, Povilas Mačiulis, Mantas Jurgutis, Andrius Palionis, Visvaldas Matijošaitis, Rūta Simkautytė-Kondrauskė. V. Adamkus, A. Kubilius. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

kad

kazkodel niekad niekas neskambina kai saskaitoje yra tik 10 euru, tai reiskia viskas daroma su banko zinia. Todel bankai turi atlygint nuostoli.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS