Kas nesusimokėjo už veido kremus (padėkite atpažinti) | Diena.lt

KAS NESUSIMOKĖJO UŽ VEIDO KREMUS (PADĖKITE ATPAŽINTI)

  • 11

Kauno miesto Centro policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės, kuomet iš Kaune, Jonavos g. esančios vaistinės, moteris pasisavino tris veido kremus.

Policijos teigimu, padaryta 152,57 eurų žala. Vaistinėje esančios vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo moterį, galinčią turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, atpažįstančius šią moterį, ar žinančius jos buvimo vietą, ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 30 35 72, (8 37) 30 34 50 arba rašyti el. paštu aurelija.mataityte@policija.lt.

GALERIJA

  • Kas nesusimokėjo už veido kremus <span style=color:red;>(padėkite atpažinti)</span>
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

būna taip

net jei ir pagauna, tai nieko nepadaro, nes tokie dažniausiai nieko neturi. Dėl kremo į kaleima nesodina. Surašo protokolą ir visogero. Durnių laive mentai nieko nesugeba, nei kišenvagių pagauti, ką jau tada kalbėti apie stambaus masto vagis sėdinčius seime. Laiko ir resursų gaišimas tokius kišenvagius gaudyti. Oi.... Apsimelauvau! Turi gabumų mentylos - žmones ginančius savo teises apšaudyti guminėmis kulkomis moka.

Anonimas

Tikrai cigone,tai kad ir rasit vis tiek nieko nebus,o bus kaip ir visada.

RITA

Nekenčiu vagių, o ypač kišenvagių. Vadinu juos ŠUDĖLIAUTOJAIS
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS