Kaune, autobuse, lytinę aistrą tenkinusiam 63-ejų vyrui pareikšti įtarimai | Diena.lt

KAUNE, AUTOBUSE, LYTINĘ AISTRĄ TENKINUSIAM 63-EJŲ VYRUI PAREIKŠTI ĮTARIMAI

  • 19

Kauno policijos pareigūnai pareiškė įtarimą dukart autobuse aistrą tenkinusiam 63-ejų vyrui.

Spalio 19 d., apie 22.10 val., buvo gautas pranešimas, jog spalio 17 d. ir spalio 19 d. Kaune, viešojo transporto autobuse, pažymėtu 34G numeriu, pusamžis vyras tenkino aistrą.

Kaip skelbia Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (toliau – Kauno apskr. VPK), pagal gautą pranešimą ir prie jo pridėtą vaizdinę medžiagą, policijos pareigūnai nedelsiant pradėjo aiškintis aplinkybes. Atlikus daugybę veiksmų, galiausiai dėl šio įvykio įtarimai pareikšti vyrui, gimusiam 1960 m. Alytiškis anksčiau policijos pareigūnams nebuvo žinomas.

Policija atlieka tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Pareigūnai dėkoja gyventojams, kurie nelieka abejingi ir informuoja pareigūnus apie daromus teisės pažeidimus, nusikalstamas veikas.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

na

reokėjo filmuotojai atkreipti dėmesį..ar nebuvo ten užsikabineęs spalvotosios vėliavėles? Dabar tokius reikia gaudyt, ne baudas dėt ir paleist, bet uždaryt gydymui...gal baigtusį tada Kaune visos jų demonstracijos.

Rymas

Žmogus sau masturbuojasi, o jį įtaria. Kuo? Gal onanizmas rišasi su pasikėsinimu susprogdinti kokį nors objektą? Nežinojau.

manau , tai psichinis ligonis ,aktyvus

Liberalu Laisves partijos atstovas --na o jie visi iki vieno neadekvatus, juos psichoneurologiniam dispansery uzdarytus laikyt ir gydyt reiketi ..., antra vertus. kad tu durnynu gydytojai lygiai tokiomis paciomis ligomis serga ,nenustebciau kad sis onanistas kokio nors Slusnio ar Dulkio kolega..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS