Kaune dingęs studentas po mėnesio tylos atsiuntė laišką | Diena.lt

KAUNE DINGĘS STUDENTAS PO MĖNESIO TYLOS ATSIUNTĖ LAIŠKĄ

Policijos ir artimųjų mėnesį ieškomas 20-metis Evaldas Jagminas namiškiams atsiuntė laišką. Šią savaitę jiems į pašto dėžutę įkrito popierinis vokas, adresuotas nuo dingusio studento. Ant voko – Prancūzijos spaudas.

Kaune studijavusio vaikino mama Rita Jagminienė portalui kaunodiena.lt trečiadienį sakė, kad iš sūnaus gauta žinia ją iš pradžių labai pradžiugino. "Apsidžiaugiau, kad jis gyvas. Rašysena tikrai jo", – tvirtino R. Jagminienė.

Bet labiau įsigilinusi į laišką, ji suprato, kad sūnui nėra viskas gerai, kaip jis rašo. Labiausiai moterį sujaudino paskutinės laiško eilutės. "Jis rašė: kai galėsiu, parašysiu pats". Vadinasi, visą tekstą jam kažkas diktavo", – samprotavo V. Jagminienė.

Plačiau dar pirmadienį gauto laiško turinio ji nekomentavo. Kodėl iki šiol jo neperdavė policijai, taip pat neatskleidė. Apie laišką sakė nieko nežinanti vaikino draugė Indrė. Ji pasakojo apie Evaldą neturinti jokių naujienų.

Tai, kad E. Jagminas yra gyvas, linkęs manyti ir tyrimą kontroliuojantis Kauno apylinkės prokuroras Andrejus Klimaševskis. Šis su dingusiuoju turi vilties susisiekti per feisbuką.

Tyrimo metu E. Jagmino telefonas užfiksuotas veikiantis būtent Prancūzijoje, iš kur ir atėjo laiškas. „Tikriausiai iš Vokietijos E. Jagminas keliauja toliau. Kol kas tiek žinių“, – apie paiešką pasakojo prokuroras.

Policijos žiniomis, E. Jagminas paskutinį kartą matytas Kaune, spalio 26-ąją. Vaizdo kamerų užfiksuota, kaip jis perka autobuso bilietą, o vėliau įsėda į autobusą, važiuojantį į Berlyną. Tai įvyko netrukus po to, vaikinas neteko valstybės finansuojamos vietos Veterinarijos akademijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

maillot football pas cher

index.php?/user/

kjhgfr

AVINAS: rado sau vietą......

kjhgfr

AVINAS: rado sau vietą......
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS