Kaune girtas vyras švaistėsi ginklu: grasino nušauti nepažįstamą moterį | Diena.lt

KAUNE GIRTAS VYRAS ŠVAISTĖSI GINKLU: GRASINO NUŠAUTI NEPAŽĮSTAMĄ MOTERĮ

  • 1

Antradienio vakare vieno Kauno viešbučio automobilių aikštelėje įvyko mįslingas incidentas, po kurio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti. 

Apie šį įvykį pranešė pati galima auka. Tiesa, jau po to, kai jai pavyko nuo grasintojo pabėgti.

Anot 51-erių pareiškėjos, jai įsėdus į šioje aikštelėje stovėjusį savo automobilį, prie jo priėjo nepažįstamas, panašu, kad neblaivus vyras su pistoletu rankoje. Užtaisęs ginklą, vyriškis nukreipė šį į ją ir grasino iššauti.  

Pranešimas apie šį incidentą buvo užregistruotas apie 18.20 val., kai dar gatvėse - nemažai žmonių.

Į incidento vietą pasiųsti policijos patruliai sulaikė įtariamąjį pagal pranešėjos nupasakotą jo išvaizdą.

Paaiškėjo, kad šis 37-erių metų asmuo netoli įvykio vietos kažką šventė. Sulaikymo metu jam nustatytas 1,72 prom. girtumas.

Rastas ir ginklas. Pirminiais duomenimis, tai vizualiai į kovinį pistoletą labai panašus šratasvydžiui skirtas "Airsoft" tipo pistoletas. Jis iš įtariamojo paimtas.

Naktį į trečiadienį sulaikytasis praleido policijos areštinėje. Ir po apklausos išsiblaivius, per kurią tikino esą buvęs ne taip suprastas, o ir ginklas, kuris iš jo paimtas, tėra vaikiškas, buvo paleistas. 

Anot įtariamojo grasinimu nužudyti, jis tikrai to nedaręs. Priešingai – išgirdęs pagalbos šauksmą, skubėjęs gelbėti žmonių.

Iki šiol šis asmuo teistas nebuvo. Tačiau, yra baustas už administracinius nusižengimus. Jį paleidžiant, skirtas rašytinis pasižadėjimas niekur neišvykti.    

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

aborto auka--tokiais nuopis.....om

lietuva apsirupino 100 metu y prieky....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS