Kaune gydoma pramogų parke susižalojusi paauglė | Diena.lt

KAUNE GYDOMA PRAMOGŲ PARKE SUSIŽALOJUSI PAAUGLĖ

  • 6

Trečiadienį pramogų parke Druskininkuose susižalojo penkiolikmetė.

Kaip pranešė Alytaus apskrities policija, Maironio gatvėje esančiame pramogų parke paauglė 5-6 metrų aukštyje leidosi lynais iki kito medžio ir nukrito ant žemės.

Merginai nustatyti šlaunikaulio lūžis, nosies kaulų lūžis, kelio žaizda, akies voko sumušimas, ji išvežta į Kauno klinikas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Rapolas

Kas kaltas priklauso nuo parko politikos. Jei politika tokia, kad parko darbuotojai atsakingi už lankytojų saugumą, tai kalti ir jie (kad neprižiūrėjo), ir mergaitė (kad nesilaikė saugumo reikalavimų). Bet jei politika tokia, kad lankytojai patys turi būti atsakingi už savo saugumą ir darbuotojai neprivalo visų prižiūrėti, tai mergaitė pati kalta kad neprisisegė karabinų. Dabar tuose parkuose įrenginėjama nauja saugumo sistema "COUDOU PRO" kur yra tik vienas karabinas - jį užmauni trasos pradžioje ir jis visą laiką užkabintas, tereikia tik per plokšteles perstumti. Nebebus taip, kad visokie asilai neprisisegs karabinų ir nukris.

Arūnas

Pradėkime nuo to, kad pagal įstatymus 15 metų jau laikomas dalinai veiksniu (negali tik tam tikrų sandorių sudaryti). Neveiksniu laikoma iki 14 metų... Vadinasi, ji jau supranta KUR lipa ir KAIP ten leidžiama elgtis. Jei čiuožia atsisegusi ABU saugos karabinus, niekas kitas nekaltas.

Virginija

Šlikštu skaityti,kad dar kažkas kaltina vargšytę mergaitę,kuri norėdama papromogauti suaugusiujų kalte,mokytojų,kurie pasiraşp kad už vaika atsakis, tik nereikia sakyti kad nėra kalti.Pati turėjau mokinukus,buvau auklėtoja,už vaikus atsakydavau 100%.o čia žiūrėk tiek prisidare nejaučia kaltes.o instruktoriai tokie ,jiems leisti tik gatves šluoti ir tai pavojinga,nes ir to nesugebės. vyti lauk is darbo. o parko ikūrėjas,tegul dabar vaikui moka pinigus už visas patirtas kancias ir tai pinihais jaunos merhaitės sveikatos,patirto skausmo neatstatis. Nors man vaikas yra svetimas,bet aš irgi ieškosiu žurnalistes,skambinsiu visur,kad tai butu iškelta i viešumą,kad taip nesikartotų,nes mes visi turime savo vaikus,anukus,bijom kad su tokia atsakomybe ir jiems kas nenutiktų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS