Kaune policininkams pasipriešino neblaivus nepilnametis | Diena.lt

KAUNE POLICININKAMS PASIPRIEŠINO NEBLAIVUS NEPILNAMETIS

  • 16

Kaune sekmadienio naktį neblaivus nepilnametis ligoninėje pasipriešino pareigūnams, tačiau buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, pranešė Policijos departamentas.

2001 metais gimęs vaikinas, kuriam nustatytas 0,75 promilės girtumas, apie 1.30 val. pristatytas į Eivenių gatvėje esančią ligoninę necenzūriniais žodžiais įžeidinėjo pareigūnus, elgėsi agresyviai ir pasipriešino Kauno Patrulių rinktinės vyriausiesiems patruliams.

Panaudojus kovinių imtynių veiksmus, antrankius ir teleskopinę lazdą, nepilnametis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Sulaikymo metu pareigūnams buvo suduota į blauzdikaulį, sumušta ranka. Pareigūnai dėl sumušimų, suteikus medicininę pagalbą ligoninėje, išleisti gydytis ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Anonimas

S.Airija turi si istatyma .Pona[ pareigunai prasom pasikonsultuoti .Pati savo akimis maciau kaip vaiksto ispaskos jaunuoliu ir praso ilipti I automobili,Ir jie zino kad gali buti apkaltinti vaiku teisiu pazeidimu. IR dar pamastymui jusu vaika musa kitas vaikas jus tai matot .Jus TURIT STOVETI RAMEI IR KVIESTI PAREIGUNUS .NES TAIPAT GALIT BUTI APKALTINTI ,MUSANCIO VAIKO TEISIU PAZEIDIMU .O CIA SEIMOMS JUS GALIT APKALTINTI BET KURI KAIMYNA KURIS UZRIKO ANT JUSU VAIKO ,AR PAIME UZ RANKOS JUSU VAIKA.NA JEIGU JUMS KAIMYNAS NEPATINKA GALIT JI KALTINT VISKUO .TAIP YRA S.ARIJOJA.TAI TRUPUTIS BYLU .O JU YRA DAUG IR TOKIU KAD NET PROTU NESUVOKI KAS TAI.

kaunietis

Galetu dazniau ekipazas pravaziuoti pro Studentu g. RIMI parduotuve ir pries ja prie garazu narkomanai slaistosi ir prekyba narkotikais vyksta

Algis

nu ka sakaliene viskas jau prasidejo , dabar jau nesustabdysi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS