Kaune rastas irstantis moters kūnas | Diena.lt

KAUNE RASTAS IRSTANTIS MOTERS KŪNAS

  • 5

Šeštadienio rytą Kaune rasta mirusi moteris.

Anot ugniagesių, 9.34 val. gautas pranešimas, kad Partizanų gatvėje reikia atidaryti buto duris, nes viduje galimai yra moteris, kuriai sutrikusi sveikata.

Ugniagesiams gelbėtojams pasikėlus ištraukiamosiomis kopėčiomis  patekta į trečio aukšto balkoną, laužtuvu atidarytos balkono durys, įleisti medikai ir policijos pareigūnai.

Kaip pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, apie 10 val. bute rastas 83-erių mirusios moters kūnas irimo stadijoje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

tai

satanystu iremintu dulkiagalviu veiklos pasekmes susumavus ju reinkarnacijos karma prasides nuo amebos =0

83m ....

jau visos visos valstybines ir vietines tarnybos visi tikrintojai vakcinatoriai ir QR kontrolieriai turetu but neramus skambinet tikrint ir laukt kada... kada ...gi pagaliau mirs geroves naudotojas.......a nekavutintis...... pensininkai valdziai daba poxuj....gerai kad dar yra musu gerbiami ir mylimi elektrikai aferistai karts nuo karto uzsuka patikrint skaitikli...a tai pastipciau ir gerove suestu mano banko saskaikata ir ne nepastebetu kad zmogaus neber...

STEPAS

Šiaip klausimas. Kadaise su velioniu buvo atsisveikinama ir trys paras. Ir nieko. O čia irimo stadijoje, Vadinasi jos niekas nepasigedo bent savaitę???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS