Kaune sadistiškai išniekintas katinas: žmonės ieško kaltininkų | Diena.lt

KAUNE SADISTIŠKAI IŠNIEKINTAS KATINAS: ŽMONĖS IEŠKO KALTININKŲ

  • 39

Socialiniuose tinkluose pradėjo plisti kraupi nuotrauka, kurioje matyti nužudytas katinas, paliktas kaboti ant sienos. Aplink gyvūno kūną pripaišyta ir lytinių organų.

Žmonės sparčiai socialiniame tinkle „Facbook“ dalijasi nuotrauka, daryta Savanorių pr. 407, Kaune. Nuotraukoje tarsi nukryžiuotas katinas, už letenėlių pakabintas prie sienos. Aplink apipaišyta dažais, nupiešti lytiniai organai. Žmonės tikisi surasti asmenį, taip žiauriai pasielgusį su gyvūnu. Siūlomas net atlygis už kokią nors informaciją.

„Neabejingų žmonių dėka, per porą valandų atlygis jau kyla iki 1,5 tūkst. eurų už kaltininko įvardijimą ar kitą vertingą informacijq. Pasidalinkite! Reikia sumedžioti išsigimėlį“, – rašė vyras, pridūręs, kad sadistinis išpuolis prieš gyvūną galėjo būti padarytas birželio 13-15 dienomis.

„Nesivaidena… Šuniukų Fėja Skaistė prašo pagalbos, ar kas nors žinote bet kokios informacijos? Gal įtariate, kas šioje vietoje piktinosi katėmis? Nuo blogų žmonių nepabėgsime, jie visada gyvens tarp mūsų… Gaila“, – rašė VŠĮ „Rožinė pėdutė“ atstovai, nurodę, kad dėl įvykio jau parašytas pareiškimas policijai.

Internautai neslėpė pasipiktinimo ir pasišlykštėjimo tokiu kraupiu žmonių elgesiu.

„Žinočiau, kas padarė, tokiam žarnas paleisčiau be dvejonių“, – rašė Mindaugas.

„Labai baisu. Sunku patikėti, kad būtybė, nešiojanti žmogaus vardą, gali taip pasielgti. Dar baisiau, kad tokie sadistai lieka nenubausti už savo nukrypusius sadistinius poelgius. Liūdna, kad ir mes, normaliai mąstantys, nelabai ką galime pakeisti, kad tokių žmonių nebūtų“, – pasisakė Žaneta.

„Tas, ar tie, kas taip padarė, tikrai nebe žmogus, o kažkoks monstras“, – liūdesio ir apmaudo dėl tokio įvykio neslėpė Loreta.

Jei ką nors matėte ar girdėjote, kas taip galėjo išniekinti gyvūną ties Savanorių pr. 407 namu, būtinai praneškite apie tai policijai.

Rašyti komentarą
Komentarai (39)

ALGIRDAS.

Kauno diena sugalvojo triuką visiems komentatortiams skirti po VELNIO TUZINĄ 13 .

Sūduvis

Jei tai saditiškai išniekintų žmogų tai niekas neieškotų, o čia juk katinas sutelks dideles pajėgas niekintojo paieškai.

bp

Vaikų darbas, spėju .. Kompiuteriniai žaidimai perkeliami į gyvenimą .. Visi vaikais buvom ir visko buvo ... nors ir ne tokio lygio ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS