Kaune siautėja garsią pavardę turintis vagišius | Diena.lt

KAUNE SIAUTĖJA GARSIĄ PAVARDĘ TURINTIS VAGIŠIUS

Kaune vėl siautėja garsią pavardę turintis nedorėlis. Tik šį kartą jis – ne miesto mero Visvaldo Matijošaičio bendrapavardis, pernai varęs į neviltį kavinių ir barų, kuriuose mėgdavo vaišintis nemokamai, darbuotojus. Naujasis „herojus“ – buvusio Kauno policijos viršininko bendravardis ir jo hobis – kitoks.

Antradienį Kauno apylinkės teisme buvo nagrinėjamos net trys 51-erių metų Algirdo Kaminsko, vogusio degtinę iš Šilainiuose esančio prekybos centro „Šilas“, administracinės bylos.

Už savo garsų bendravardį, šiuo metu Lietuvos policijos mokyklos viršininką Algirdą Kaminską, dešimčia metų jaunesnį J.Grušo gatvės gyventoją klampina potraukis degtinei „Kvietinė“. Per porą rugsėjo dienų jis nugvelbė iš minėto prekybos centro net tris jos butelius.

Rugsėjo 20-osios vakare A.Kaminskas per pusvalandį praėjo su šiuo grobiu užantyje pro kasas net du kartus. Vagystės buvo demaskuotos tik kitą rytą peržiūrėjus prekybos centro vaizdo kamerų įrašus. Kadangi tai spėta padaryti iki to laiko, kai A.Kaminskas vėl atėjo su panašiu tikslu, jau jo laukta.

Nemokamai „pataisyti sveikatą“ ilgapirščiui tą rytą nepavyko – jis sulaikytas su dar vienu buteliu „Kvietinės“, kurį vėl bandė nepastebėtas išsinešti pro kasas.

Sulaikytasis teisinosi tradiciškai: „Labai noriu išgerti, bet neturiu pinigų“.

Antradienį nagrinėjant teisme į vieną bylą sujungtus visų trijų vagysčių atvejus, A.Kaminskas nepasirodė. Jam skirta 86 eurų arba penkis kartus už visų pavogtų butelių vertę didesnė bauda, kurią  privalu sumokėti per 40 dienų.

Prieš tai šis buvusio ilgamečio Kauno policijos vadovo bendravardis keturis kartus baustas už tai, kad pasirodė neblaivus viešoje vietoje. 

Kaip jau rašyta, pernai Kauno policijos galvos skausmu buvo tapęs 34-erių metų Plento gatvės gyventojas Ramūnas Matijošaitis, nesiskundęs apetitu bei mėgęs taurius alkoholinius gėrimus, tačiau piktybiškai nemokėdavęs už vaišes. Šis Kauno mero bendrapavardis per kelias praėjusios vasaros savaites sugebėjo tokiu būdu pavalgyti apie 20-tyje kavinių bei barų – ne vien Kaune. Specialistams pripažinus jį nepakaltinamu, nemokamos R.Matijošaičio vaišės kavinėse baigėsi.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Uz blaivia Lietuva

Radikalu partija uz Blaivia Lietuva dalinai pritaria degtine vogusiam sunaikinimo tikslais busimam politikui manoma kad jis voge degtine noredamas ja sunaikinti tuo priesindamasis valdios tikslams girdyti degtine tauta nes girtas geras ir paklusnus pilietis ir rinkejas patikimas ir tuo paremdamas nusipelne garbes nes musu politika uz Blaivia Lietuva Kadangi be asmens dokumento degtines nepardauoda siulome surinkti norinciu pasus ir nupirkta degtine ispilti prie seimo ir prezidenturos duru

SUSIJUSIOS NAUJIENOS