Kaune surengta katino egzekucija – policijos akiratyje | Diena.lt

KAUNE SURENGTA KATINO EGZEKUCIJA – POLICIJOS AKIRATYJE

  • 10

Savaitgalį socialiniuose tinkluose pradėjo plisti informacija, jog Kaune, ties Savanorių pr. 407 namu, buvo nukankintas ir prie sienos prikaltas katinas. Kauno policija dėl galimo žiauraus elgesio su gyvūnu pradėjo ikiteisminį tyrimą.

„Birželio 15 dienos ryte gautas pranešimas, jog Kaune, Savanorių prospekto kieme, buvo rastas nugaišęs katinas, kuris galimai buvo kankinamas. Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas atlieka ikiteisminį tyrimą dėl žiauraus elgesio su gyvūnais pagal LR Baudžiamojo kodekso 310 straipsnį“, –  pranešė policijos atstovai.

Pagal minėtą straipsnį tas, kas žiauriai elgėsi su gyvūnu, jį kankino, jeigu dėl to gyvūnas žuvo arba buvo suluošintas, baudžiamas viešaisiais darbais, bauda, areštu arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Primename, kad  socialiniame tinkle „Facbook“ žmonės pasidalijo nuotrauka, daryta Savanorių pr. 407, Kaune, Nuotraukoje matyti tarsi nukryžiuotas katinas, už letenėlių pakabintas prie sienos. Aplink apipaišyta dažais, nupiešti lytiniai organai. Žmonės tikisi surasti asmenį, taip žiauriai pasielgusį su gyvūnu. Siūlomas net atlygis už kokią nors informaciją.

„Neabejingų žmonių dėka, per porą val. atlygis jau kyla iki 1,5 tūkst. eurų už kaltininko įvardijimą ar kitą vertingą info. Pasidalinkite! Reikia sumedžioti išsigimėlį“, – rašė vyras, pridūręs, kad sadistinis išpuolis prieš gyvūną galėjo būti padarytas birželio 13-15 dienomis.

„Nesivaidena… Šuniukų Fėja Skaistė prašo pagalbos, ar kas nors žinote bet kokios informacijos? Gal įtariate, kas šioje vietoje piktinosi katėmis? Nuo blogų žmonių nepabėgsime, jie visada gyvens tarp mūsų… Gaila“, – rašė VŠĮ „Rožinė pėdutė“ atstovai, nurodę, kad dėl įvykio jau parašytas pareiškimas policijai.

Internautai neslėpė pasipiktinimo ir pasišlykštėjimo tokiu kraupiu žmonių elgesiu.

„Žinočiau kas padarė, tokiam žarnas paleisčiau be dvejonių“, – rašė Mindaugas.

„Labai baisu. Sunku patikėti, kad būtybė, nešiojanti žmogaus vardą, gali taip pasielgti. Dar baisiau, kad tokie sadistai lieka nenubausti už savo nukrypusius sadistinius poelgius. Liūdna, kad ir mes normaliai mąstantys nelabai ką galime pakeisti, kad tokių nenuovokų nebūtų“, – pasisakė Žaneta.

„Tas, ar tie, kas taip padarė tikrai nebe žmogus, o kažkoks monstras“, – liūdesio ir apmaudo dėl tokio įvykio neslėpė Loreta.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Karingiems patryotams

Ar įsivaizduojte, prasidėjus kariniams veiksmams (neduok dieve), kiek tokių "kaimynų" gaus laisvę veikti. Nereikės nei rusų, nei ukrainiečių. Ir pasiskųsti neturėsite kam.

Qwe

Tu Pats Ryškus Asile

Zx

Kas Padarė Tai Jam Kiausius Nupjauti Pideriyi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS