Kaune tęsiamos nuo tilto galimai nukritusios merginos paieškos: darbus apsunkina oro sąlygos | Diena.lt

KAUNE TĘSIAMOS NUO TILTO GALIMAI NUKRITUSIOS MERGINOS PAIEŠKOS: DARBUS APSUNKINA ORO SĄLYGOS

  • 11

Sekmadienį Kauno policijos pareigūnai žada ir toliau tęsti galimai nuo Č. Radzinausko tilto nukritusios merginos paiešką.

„Pareigūnai važiuoja, bandys vykdyti paiešką, bus keliamas dronas. Ugniagesių gelbėtojų pagalbos nebus, nes vykdyti darbus, tarkim, nuleisti valtį į upę, neleidžia oro sąlygos“, – portalui kauno.diena.lt teigė policijos atstovas.

Pareigūnai nerado merginos ar kitų įtartinų daiktų.

Paieškos buvo vykdomos ir penktadienį bei šeštadienį.

Primename, kad žinia apie galimą tragišką nelaimę buvo gauta sausio 12 d. rytą, 4.24 val. Pranešta, kad feisbuke rasta informacija – mergina ant tilto, jai reikia pagalbos. Nuvykę ugniagesiai ant tilto merginos nerado. Policijos pareigūnai ėmė tikrinti pranešime nurodytą informaciją.

Feisbuke ėmė plisti, kaip manoma, merginos laiškas, kuriame – gluminančios detalės apie patyčias. Minimi ir keli konkretūs asmenys. Nežinia, ar šis laiškas tikras ir ar susijęs su minėtu įvykiu, tačiau nurodoma ta pati vieta – Č. Radzinausko tiltas.

Gairės: nukrito nuo tilto, mergina, merginos paieškos, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Kuku

Srovė stipri, bus jau nunešus kur link Vilkijos... ras toli

jau nusibodo ieškoti

o kodėl tiek mažai savanorių ?

kaunietis

Lavonu paieskas visada apsunkina neadekvatu valdzios primatu sukurta realybe,nes kuo toliau,tuo baisiau rinkti i valdzia godzius neadekvatus.Zmones,atsitokekit,laisve nera turtingas ar geidulius tenkinantis gyvenimas, virve ant kaklo ar suolis nuo tilto nera iseitis,tam ryztasi tik silpni dvasiskai zmones.Ne valdzia ar santvarka valdo jus,ne mobingai jus zudo,o jusu paciu buka smegenine.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS