Kaune – žmogžudystė: savo bute Šilainiuose mirtinai subadytas 50-metis | Diena.lt

KAUNE – ŽMOGŽUDYSTĖ: SAVO BUTE ŠILAINIUOSE MIRTINAI SUBADYTAS 50-METIS

  • 12

Trečiadienį Kaune konstatuotas dar vienas nužudymas. Jau antras per savaitę. Kada jis įvykdytas, dar tikslinama – velionio artimieji negalėjo jam prisiskambinti jau kelias dienas. 

Anot Policijos departamento, kurio praėjusios paros suvestinės prasideda nuo šio įvykio Kaune, 1970 metais gimusio vyro lavonas buvo rastas apie 14.20 val. viename Baltijos gatvės bute.

Jį aptiko buvusi velionio sugyventinė. Šios velionio artimieji paprašė pažiūrėti, ar nieko jam neatsitiko, nes jis jau trys dienos neatsiliepė telefonu.

Į buvusio sugyventinio butą moteris pateko su iš jo artimųjų gautu raktu. Buto durys buvo užrakintos. Jo šeimininkas, kurio kūne buvo ne viena durtinė žaizda, gulėjo be gyvybės ženklų koridoriuje.

Pjautinės-durtinės žaizdos konstatuotos velionio nugaroje, kakle, pilve, krūtinėje.

Kada įvykdytas šis nusikaltimas, atsakys teismo medicinos ekspertai.

Šiandien ryte, anot Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės, įtarimai dėl šio nusikaltimo dar niekam nebuvo pareikšti.

Pirminiais duomenimis, velionis nebuvo žinomas policijai. Pastaruoju metu jis oficialiai niekur nedirbo.

Kol nerastas įtariamasis ar įtariamieji, teisėsaugininkai nuo platesnių komentarų – ar iš velionio buto nieko nedingo, ar jame neaptikta išgertuvių pėdsakų ir pan., susilaiko.       

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Aiški dituacija

Kerštas ir turtas. Skyrėsi su buvusiąja...Reikia ieškoti iš tų kam butas dabar liks. Mano nuomone iš buvusiosios aplinkos reikia ieškoti žudikų.

Argo

Užuojauta artimiesiems.

to Kaimynai

Prie ko tie kaimynai ? Ar pats jau labai matai ka tavo kaimynai uz sienos daro ir ar lendi ten? Va mano kaimyne kasdiena dulkinasi ir rekia kaip skerdziama, tai ar as kasnakt turiu eit ziuret? :DD Kita vertus, tai su peiliu galejo ir be didelio garso ten snai snai ir be samones zmogus krites.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS