Kauniečiai skambina pavojaus varpais dėl galimo priekabiautojo: policija pateikia kitokią versiją | Diena.lt

KAUNIEČIAI SKAMBINA PAVOJAUS VARPAIS DĖL GALIMO PRIEKABIAUTOJO: POLICIJA PATEIKIA KITOKIĄ VERSIJĄ

  • 10

Socialiniame tinkle „Facebook“ pradėjo plisti vaikino nuotrauka ir įspėjimas esą jis galimai priekabiavo prie mergaitės. Policija nurodė, kad su nepilnamečiu įvyko tik žodinis konfliktas.

„Pirmadienį tarp 16 ir 17 val. vakaro vyras persekiojo, seksualiai priekabiavo ir pargriovė mergaitę Žeimenos gatvėje, prie Plechavičiaus kadetų licėjaus, ir Topolio „IKI“. Grasino smurtu. Yra pranešta policijai“, – tokia žinutė patalpinta socialiniuose tinkluose.

Moters įkeltas pranešimas sulaukė daugybės internautų reakcijų. Per pusdienį pranešimu pasidalijo beveik 850 žmonių. Dalis jų iš karto užsipuolė vaikiną, vadino jį iškrypėliu ir kitais necenzūriniais žodžiais.

Vyras persekiojo, seksualiai priekabiavo ir pargriovė mergaitę Žeimenos gatvėje, prie Plechavičiaus kadetų licėjaus, ir Topolio „IKI“.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad pirmadienį iš minėtų gatvių buvo gautas pranešimas dėl konflikto. Dabar aiškinamos įvykio aplinkybės.

„Pirmadienį vakare gautas pranešimas, kad su moterimi (g. 2000 m.) konfliktuoja vyras. Pranešime minėtas nepilnametis (g. 2006 m.) nustatytas, anksčiau į policijos akiratį nebuvo patekęs. Nustatyta, kad nepilnametis nenaudojo fizinio smurto, konfliktas buvo žodinis. Šiuo metu Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate pradėta administracinė teisena pagal LR ANK 481 str. (Nedidelis viešosios tvarkos pažeidimas)“, – nurodyta redakcijai atsiųstame policijos komentare.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Čia tas kur

Toks turguj mašinų stovi su kumščiais suspaustais.

bėkti ir rėkti

Oho, kokio drūtumo tas nepilnametis! O nuo jo gintis galima, ar jei giniesi, tai reiškia skriaudi nepilnametį?

Ko norėti iš bobų turgaus?

Jos iš kiekvieno pirstelėjimo žemės drebėjimą „išgliaudys“
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS