Kauniečių pora po sukčiaus apsilankymo liko ne tik be naujų langų, bet ir pinigų | Diena.lt

KAUNIEČIŲ PORA PO SUKČIAUS APSILANKYMO LIKO NE TIK BE NAUJŲ LANGŲ, BET IR PINIGŲ

  • 2

Dar praėjusių metų gruodžio 12 d. Kauno policija buvo pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl vagystės ir sukčiavimo. Vasario 8 d., atlikus kratą kauniečio (g. 1985 m.) namuose, vyrui pareikšti įtarimai dėl įvykdytų nusikalstamų veikų ir paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Praėjusių metų gruodžio 10 d., apie 12 val., Kaune daugiabučio namo langų renovacijos atstovu prisistatęs vyras pasibeldė į vienas iš daugiabučio buto durų. O duris nepažįstamam vyrui atidariusi senolė, neįtardama nieko blogo, įsileido sukčių į namus. Apsukrus vyras iš bute gyvenančios sutuoktinių poros už tariamą daugiabučio namo langų renovaciją pareikalavo 3340 eurų. Tačiau, gavus pinigus, net ši suma sukčiui pasirodė per maža. Ištaikius progą ir senjorų porai akimirkai palikus kambarį, kaunietis iš sutuoktinių pavogė dar 5000 eurų. Įtariamasis jau yra žinomas policijos pareigūnams, jis – daug kartų teistas dėl įvairių sukčiavimų ir vagysčių.

Kauno policijos pareigūnai dėl vagystės ir sukčiavimo pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Vile

Na ir ka? Tu pinigu tikriausiai jau neberas, bus isleides ar paslepes. Gaila zmoniu,kurie papuola tokiems sukciams. Niekada nereikia palikti svetimo zmogaus vieno kambaryje,o dar geriau visai neisileisti i namus. Isileidziu tik sutarus ir tiksliai zinau,kas ateis. Niekada neatidarau duru nepazistamiems is viso. Dabar viska gali sureguliuoti ir nereikia isileisti i namus. Bet cia,kaip sakoma, saukstai po pietu. Pakliuna ir jauni ant sukciu kabliuko,o vyresniems pasitaiko dazniau. Argi nera jaunu giminaiciu,kurie padetu sureguliuoti tokius reikalus.

Jis daug kart teistas,ir supuvusio teismo

Deka vaiksto laisveje,ir daro kitus nusikaltimus.zmones siu pinigu,neatgaus niekada...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS