Iš kauniečių šeimos pavogti du BMW – už naudingą informaciją bus atlyginta | Diena.lt

IŠ KAUNIEČIŲ ŠEIMOS PAVOGTI DU BMW – UŽ NAUDINGĄ INFORMACIJĄ BUS ATLYGINTA

  • 7

Savaitgalis vienai kauniečių šeimai prasidėjo nemalonia patirtimi. Naktį iš penktadienio į šeštadienį pavogti du BMW markės automobiliai. Neprarasdami vilties surasti ilgapirščius, žmonės prašo atsiliepti visus, ką nors žinančius.

Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo kaunietė Inga, Veiverių kaime, prie grūdų fermos, buvo palikti šeimai priklausantys du BMW automobiliai.

„Vienas automobilis su angliškais valstybiniais numeriais, vairas dešinėje pusėje. Jis buvo ruošiamas sportiniam važiavimui, todėl išimtos galinės sėdynės, nuimti bamperiai, nuimtas duslintuvas, todėl važiuojant skleidžia stiprų garsą. Antrasis BMW europietiškas, todėl be išskirtinių žymių. Abu jie buvo tinkami važiuoti“, – paprašyta apibūdinti tai, kas leistų atpažinti būtent pavogtus BMW, vardijo pašnekovė.

Moters teigimu, pastebėjus vagystę buvo nedelsiant kreiptąsi į pareigūnus, kurie šiuo metu vykdo tyrimą.

„Prašome visų, ką nors mačiusių ar žinančių, kur gali būti transporto priemonės, mums pranešti“, – į gyventojus kreipiasi Inga ir pamini, kad už naudingą ir tikslingą informaciją bus atlyginta.

Visi, kurie gali suteikti informacijos, prašomi skambinti šeimos telefonu +37063997411 arba skubios pagalbos telefonu 112.

GALERIJA

  • Iš kauniečių šeimos pavogti du BMW – už naudingą informaciją bus atlyginta
"Kauno dienos" skaitytojo Ingos nuotr.
Gairės: undefined
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Anonimas

Koki visi protingi ir pinigingi,kam tie lauzai ir t.t. Bet kazkam prireike tu lauzu kad ir kokie jie buvo. Bet zmonems gal jie svarbus. Karma yra .......

pch

Tai, kam veidrodėlio, kam pečiuko, kas bamprius paims, gal kam durelių, ir pššššš

Portogalas

Abu kibirai tik i srota ant daliu yra tinkami rimti tokiais bl jau nevazineja. O kaimukuos kaip kokie ponai jauciaus nors ir kibiras
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS