Kaunietė su narkotikais pareigūnams per savaitę įkliuvo du kartus | Diena.lt

KAUNIETĖ SU NARKOTIKAIS PAREIGŪNAMS PER SAVAITĘ ĮKLIUVO DU KARTUS

  • 0

Praėjusį penktadienį Kauno policijos pareigūnai sulaikė kaunietę, kuri lygiai prieš savaitę pareigūnams įkliuvo dėl galimo disponavimo narkotinėmis medžiagomis, o šįkart, kaip įtariama, užsiėmė jų platinimu.

Balandžio 22 d. apie 11 val. Kaune, Veiverių gatvėje esančioje degalinėje pareigūnai pastebėjo 43 metų moterį, kuri staigiai pasišalino iš automobilio „Toyota Prius“, kuriame buvo 40 metų vyras.

Kilus įtarimui, pareigūnai nedelsė patikrinti. Nuojauta pasitvirtino – moteris ant grindinio išmetė skaidrios spalvos permatomą užspaudžiamą maišelį, kuriame buvo baltos spalvos milteliai su galimai narkotine ar psichotropine medžiaga. Apžiūrėjus asmenų automobilius, jų viduje taip pat buvo rasta skaidrios spalvos permatomų užspaudžiamų maišelių su galimai narkotinėmis ar psichotropinės medžiagomis.

Pareigūnams atliekant neatidėliotiną kratą moters namuose, įvairiose vietose rasta skirtingų dydžių pakuočių su galimai narkotinėmis medžiagomis. Abu asmenys policijos pareigūnams jau yra žinomi.

Dėl šio įvykio pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Už įvykdytą nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS