Kaunietis įkliuvo prie Vokietijoje pavogto mersedeso vairo | Diena.lt

KAUNIETIS ĮKLIUVO PRIE VOKIETIJOJE PAVOGTO MERSEDESO VAIRO

  • 3

Kalvarijos pasieniečiai sulaikė Vokietijoje pavogtą automobilį „Mercedes Benz ML320“, kurį vairavo Kauno gyventojas. Jis turėjo, įtariama, suklastotus prieš dvi dienas nuvarytos mašinos dokumentus.

Trečiadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Varėnos rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimo ribose, kelyje Suvalkai - Marijampolė, patikrinti sustabdė ką tik iš Lenkijos įvažiavusį automobilį „Mercedes Benz ML320“ su lietuviškais numeriais. Kaip vėliau paaiškėjo, šie numeriai yra išduoti kitai Lietuvoje registruotai transporto priemonei.

2005 m. laidos „Mercedes Benz ML320“ vairavo 53-ejų Kauno gyventojas. Jis pasieniečiams pateikė, įtariama, suklastotus automobilio registracijos liudijimą ir techninės apžiūros rezultatų kortelę. Kalvarijos užkardos pareigūnai greitai išsiaiškino, kad ši mašina nuo pirmadienio yra ieškoma kaip pavogta Vokietijoje.

Vairuotoją pasieniečiai sulaikė ir uždarė į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal du Baudžiamojo kodekso straipsnius – dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo bei dėl dokumento suklastojimo arba disponavimo suklastotu dokumentu.

„Mercedes Benz ML320“ saugomas Kalvarijos užkardoje.

GALERIJA

  • Kaunietis įkliuvo prie Vokietijoje pavogto mersedeso vairo
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

to Vytui

Vytai tu tikras chamas. Tur but iš Vilniaus būsi. Ar žinai tokia liaudišką patarlę: kas ant kito sako tas š....a sau ant tako. Tai tiek žinių kvaileli.

Kodėl nevogti?

Lietuvoje visada buvo labai daug vagių.Anksčiau garsėjo arklių vagystėmis,dabar arklių nereikalingi,tai vagia automobilius,traktorius.Kita vertus už tai beveik nebaudžia,Mūsų valstybėje labai gerbemi nusikaltėliai,užtat tokie rezultatai.Vieni vagia,kiti gaudo,po to paleidžia,pastarieji vėl vagia.Taip ir gyvename.Visiška laisvė.

Vytas

Tik kauniečiai didžiausi vagys, jau pasižymėje visam pasauly. Jiem tik vogt ir vogt. Brudai paskutiniai, o dirbt tingi.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS