Kauno centre – įžūlus automobilio apiplėšimas | Diena.lt

KAUNO CENTRE – ĮŽŪLUS AUTOMOBILIO APIPLĖŠIMAS

  • 7

Kauno centre, visai šalia Laisvės alėjos, apiplėštas automobilis.

Internete paplitusiose nuotraukose matyti, kad A. Mickevičiaus gatvėje stovinčiam "Volkswagen" markės automobiliui išdaužtas šoninis stiklas. Iš automobilio išplėšta navigacijos sistema.

Portalui kauno.diena.lt susisiekus su Kauno policijos atstove, paaiškėjo, kad pranešimas apie nusikaltimą gautas šiandien apie 8.40 val.

Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Už tai gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Internautai nesistebėjo šiuo nusikaltimu. Pasak vieno vyro, automobilių apiplėšimai miesto centre – ne naujiena. Šiam vyrui prie Soboro iš automobilio išplėšta automagnetola.

Automobilių savininkai, palikdami transporto priemones, raginami būti atidūs.

GALERIJA

  • Kauno centre – įžūlus automobilio apiplėšimas
Feisbuko grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

zilvius

Sudmaliauja policija.Pilna skelbimu.Negi negalima tiesiog padaryt kelis reidus per tokius taskus ir pan.Čia riboja tik fantazija.

roka

"Automobilių savininkai, palikdami transporto priemones, raginami būti atidūs". Kokiu būdu reikia būti atidiems? Paliekamas automobilis teisėtai, miesto centre,sumokama už stovėjimą. Durys uždarytos, signalizacija įjungta. Pažįstamas nešiojasi ginklą savigynai, teisėtai turi leidimą, palieka mašiną centre, tai sako-radęs tipą ar tipus taip vykdančius nusikaltimą, nušautų nedelsdamas vietoje. Tą girdėjau iš dar vieno.

raudoni

ten prieki pasato pastoviai skersai masinas pastato i ivaziavima .sunku buna isvaziuot .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS