Kauno centre siautėjęs kelių gaidelis su BMW sulaukė baudos | Diena.lt

KAUNO CENTRE SIAUTĖJĘS KELIŲ GAIDELIS SU BMW SULAUKĖ BAUDOS

  • 45

Mėnesio pradžioje kauniečiai užfiksavo įžūlų BMW vairuotojo elgesį S.Daukanto gatvėje. Tuomet užfiksuota, kaip automobilis pėsčiųjų zonoje apsisukinėja bei dideliu greičiu skrieja ties praeiviais. Kelių gaideliui už tokį pasivažinėjimą skirta bauda.

Įžūlus vairavimas

Primename, kad lapkričio 9 dieną kauniečiai užfiksavo, kaip BMW automobilis dideliu greičiu važiuoja S.Daukanto gatve, kur vaikšto pėstieji. Liudininkai pasakojo, kad nors ir trumpoje atkarpoje, vairuotojas gerokai įsibėgėjo. Jį pristabdė tik naujai įrengti atitvarai.

Tądien pagrindinėje miesto pėsčiųjų gatvėje vaikštinėję kauniečiai turėjo nemažai išgąsčio, mat pro juos dideliu greičiu lėkė BMW automobilis. Kauniečiai stebėjo, kaip atkarpoje nuo Kęstučio gatvės iki Laisvės alėjos fontano, nepaisydamas jokių Kelių eismo taisyklių, važinėja automobilis. Praeiviai spėjo, kad jį galbūt kažkas įleido į S.Daukanto gatvę, arba jis galėjo dar pasivažinėti ir pačia Laisvės alėja.

 

Tai buvo visiška įžūlumo viršūnė.

Tačiau gyventojams užkliuvo ne tai, kad automobilis važinėja pėsčiųjų gatve, bet tai, jog BMW tiesiog skriejo tarp žmonių, kai kurie pėstieji vos spėjo pasitraukti iš įžūlaus vairuotojo kelio.

„Aš išgirdau variklio gausmą ir atsisukau. Vairuotojas draskėsi S.Daukanto gatvėje. Iš pradžių jis buvo stabtelėjęs prie parduotuvės, esančios netoli vaistinės, o po to bandė išvažiuoti. Net neįsivaizduoju, kokiu greičiu jis lėkė, bet žmonės vos spėjo pasitraukti. Tai buvo visiška įžūlumo viršūnė“, – pasakojo BMW automobilį dideliu greičiu skriejantį pėsčiųjų zonoje užfiksavęs kaunietis. Jis taip pat nufilmavo, kaip automobilis apsisukinėja ties Laisvės alėjos fontanu.

Paskirta bauda

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovai nurodė, kad BMW vairuotojui surašytas administracinių pažeidimų protokolas, tad teks sumokėti baudą.

Policijos atstovai informavo, kad dėl lapkričio 9 dieną, 14.43 val. Kaune, S. Daukanto gatvėje važiavusios transporto priemonės BMW buvo pradėta administracinė teisena.

„Įvertinus pranešėjo bei vaizdo kamerų įrašus, 34-erių vairuotojui surašytas administracinio nusižengimo protokolas su administraciniu nurodymų ir paskirta 30 eurų bauda. Protokolas surašytas pagal dvi Administracinio nusižengimo kodekso 417 straipsnio dalis“, – komentavo Kauno VPK atstovai.

417 str. 1-oji dalis skelbia: „Vairuotojų, nevežančių keleivių keleivinėmis transporto priemonėmis vietinio (miesto) susisiekimo maršrutais, kelio ženklų ar ženklinimo nesilaikymas ne sankryžoje pašalinti“.

2- oji dalis: „Sustojimas ir stovėjimas vietose, kuriose pagal Kelių eismo taisykles draudžiama sustoti ir stovėti“. 

GALERIJA

  • Kauno centre siautėjęs kelių gaidelis su BMW sulaukė baudos
  • Kauno centre siautėjęs kelių gaidelis su BMW sulaukė baudos
  • Kauno centre siautėjęs kelių gaidelis su BMW sulaukė baudos
  • Kauno centre siautėjęs kelių gaidelis su BMW sulaukė baudos
  • Kauno centre siautėjęs kelių gaidelis su BMW sulaukė baudos
Justinos Lasauskaitės, skaitytojo nuotr., stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (45)

Nesuprantu

Tuščioi aikštelei rankinį užtrauk, teisių netenki, išsikalinėk ten kur negalima įvažiuot, ir žmonės vaikšto 30eu... Lėtai plojam...

as

wtf 30e už pasidrąskymą centrinėm gatvėm ? taigi čia tiek kiek kartingu pasivazinet 20min, skaitau tai jau atitinka leidimą važiuot kaip nori...

Gaidelis dairesi,kur eis su

Geju paradu??
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS