Kauno gatvėse liejosi užsieniečių kraujas: nukentėjo keturi ukrainiečiai ir rusas | Diena.lt

KAUNO GATVĖSE LIEJOSI UŽSIENIEČIŲ KRAUJAS: NUKENTĖJO KETURI UKRAINIEČIAI IR RUSAS

  • 29

Kauno gatvėse ir toliau dedasi keisti dalykai. Remiantis Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėmis, ketvirtadienį čia užregistruoti penki eismo įvykiai iš septynių visoje šalyje, kuriuose nukentėjo žmonės. Kaune tądien sužeisti septyni eismo dalyviai iš devynių nukentėjusiųjų visose ketvirtadienio avarijose Lietuvoje. Ir net penki iš jų buvo užsienio piliečiai.

Ketvirtadienio nelaimių Kauno gatvėse sąrašas pradedamas apie pusę dviejų nakties įvykusiu krovininio automobilio „Renault Trafic“ (iki 3,5 t) ir automobilio „BMW 525“ susidūrimu Vilijampolėje – šviesoforų reguliuojamoje Raudondvario plento ir Jovarų gatvės sankryžoje. BMW, kurio ekipažą sudarė Ukrainos piliečiai, joje suko į kairę. Nukentėjo ir jo 32 metų vairuotojas, ir šio 28-erių bei 40-ies metų keleivės. Apie krovininį automobilį vairavusio 56-erių metų vyro pilietybę ir, ar nepatyrė sužalojimų ir jis, Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėse nepranešama.

Apie pusę devynių ryto Aleksote nukentėjo 83-ejų metų Rusijos Federacijos pilietis. Seniavos plento ir Kiečių gatvės sankryžoje su šiuo dviratininku susidūrė į dešinę sukęs automobilis „Toyota Prius“, kurį vairavo 52 metų vyras. Akcentuojama, kad dviratininkas važiavo pagrindiniu keliu.

Dar viena Ukrainos pilietė nukentėjo po vidurdienio V.Krėvės prospekto pėsčiųjų perėjoje. Keturiolikmetę kliudė ir sužeidė automobilis „Peugeot Partner“, vairuojamas 29 metų vyro.

Ketvirtadienio popietę Kauno gatvėse vėl pradėjo siautėti dviračių transporto priemonių vairuotojai. Jonavos ir Jurbarko gatvių sankryžoje – vadinamajame Pilies žiede nuo šaligatvio nuvažiavęs elektrinis paspirtukas atsitrenkė į automobilį „Peugeot“, kurio 40 metų vairuotojas buvo sustojęs, norėdamas įvažiuoti į žiedinę sankryžą. Nukentėjo elektriniu paspirtuku važiavęs 38 metų vyras, kuriam konstatuotas sunkus – 2,67 promilių girtumas.

Prieš ketvirtą po pietų Veiverių gatvėje į automobilio „Toyota Corolla Verso“, vairuojamo 41-erių metų moters, sustojusios antrojoje eismo juostoje – sukti kairėn, dešinės pusės galą atsitrenkė mopedas „Aprilia“, kuris nuo smūgio dar kliudė ir pirmąja juosta važiavusį maršrutinį autobusą „Solaris“. Nukentėjo viešojo transporto 69 metų keleivė. Mopedą vairavo 15 metų paauglys.

Gairės: avarijos kaune, avarija LT, nukentėjo užsieniečiai
Rašyti komentarą
Komentarai (29)

R.

Ysileidom kiaules y savo darza. Kentekim. Europoj dar baisiau, ka chacholai isdarineja. Musulmonai uzpludo europa tai tokiu cirku nebuvo, kaip dabar su chacholais. Ir musu valdziai reikrtu rimtai y tai atsizvelgt.

Kuka

Jei jau ukrainiečius priima gyventi Lietuvoje tai jiems reikia išaiškinti tvarka kurios laikosi Lietuvos piliečiai, jei eini per perėja tai net nesustoja auto su Ukrainos numeriais važiuoja per kojas tiesiog

Vitramonas

Buvau sutikęs haholą Vokietijoj.sakau ko negini tėvynės.tai jis pasakė.man ta ukraina.tik himarojų davė.tai aš jos ir neginu.o pasirodo karininkas jis.bet pabėgo kaip karas prasidėjo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS