Kauno mariose tinklais žvejojusius vyrus pavyko sutramdyti tik dujomis ir antrankiais | Diena.lt

KAUNO MARIOSE TINKLAIS ŽVEJOJUSIUS VYRUS PAVYKO SUTRAMDYTI TIK DUJOMIS IR ANTRANKIAIS

  • 6

Sulaikant Kauno mariose statomaisiais tinklais žvejojusius vyrus aplinkosaugininkams teko panaudoti ašarines dujas ir antrankius.

Kaip pranešė Aplinkos apsaugos departamentas, ne mėgėjų žvejybos įrankius naudojusius vyrus Kauno gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos pareigūnai sulaikė sekmadienį anksti ryte, kai organizavo reidą prie Kauno marių.

Sulaikomi vyrai pasipriešino pareigūnams, tad šiems teko panaudoti specialiąsias priemones.

Pažeidėjų tinkluose iš viso rasti 26 karšiai, vienas sterkas ir dar apie keturi kilogramai kitokių žuvų. Gamtai padaryta žala siekia 3 tūkst. eurų.

Iš vyrų pareigūnai paėmė valtį su irklais ir tinklais bei žuvis, jiems surašyti protokolai už neteisėtą žvejybą ir už pasipriešinimą aplinkosaugininkams.

Už neteisėtą žvejybą kiekvienam asmeniui gresia bauda nuo 120 iki 300 eurų, už pasipriešinimą pareigūnams – nuo 80 iki 780 eurų.

Administracinę bylą nagrinės Kauno apylinkės teismas. 

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

>>>Kopūstas \\\\\.../////

>>>Palaikiau kopūstą 2 mėn.rūsyje,neįsivaizduosit,kaip pasmirdo.Xa xa xa.

adva'Kotas \\\\\\\...//////

Taip,tai "baisus" nusikaltimas,pamaitino šeimyną.---Bet kodėl nutilo,kai GRIGEO užnuodijo visas Kurš'marias???,kurios jungiasi su Baltijos jūra,o ji su visu pasaulio vandenynu.---Tylu lyg pirstelėjus savo vonioje....???????????????????????????

kaunietis

Mano kaimynas kas savaitgalį parsiveža iš sodybos kaime ir žuvytės,ir mažytės,ir nieko
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS