Kauno oro uoste sulaikytas trejus metus teisėsaugos ieškotas uteniškis | Diena.lt

KAUNO ORO UOSTE SULAIKYTAS TREJUS METUS TEISĖSAUGOS IEŠKOTAS UTENIŠKIS

  • 4

Kauno oro uoste ketvirtadienį pasieniečiai sulaikė trejus metus teisėsaugos ieškotą uteniškį, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Oro uoste dirbę VSAT pareigūnai gavo žinių, kad iš Londono atskrendančiame lėktuve yra už šalies įstatymų pažeidimus grąžinamas asmuo.

Nusileidus orlaiviui pasieniečiai 30 metų Utenos gyventoją atsivedė į tarnybines patalpas. Paaiškėjo, kad vyro už nusikaltimo padarymą policija ieškojo nuo 2016 metų. Dėl kokio nusikaltimo vyras ieškotas, tarnyba neinformuoja.

Tą pačia dieną pasieniečiai uteniškį perdavė atvykusiam policijos konvojui.

Šiemet VSAT pareigūnai iš viso sulaikė daugiau nei 1,8 tūkst. asmenų, kurių už padarytus nusikaltimus ar pažeidimus ieškojo įvairios Lietuvos ir užsienio valstybių teisėsaugos institucijos.

Daugiausiai įkliūna Lietuvos piliečiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

pypenas

Gerbiamiej teisėsaugos atstovai sėdi prie vamzdžio galo ir gaudo pagrinde tuos kurie skolingi kreditų bendrovėms,taip neišeidami iš pastato kelia savo reitingus.........................????????????????????????????????????

visus lietuvos bandiugas teisesaugos ir grybauskaites

su malonem paleistus is kalejimu anksciau laiko ,ir komandiruotus y uzsieny surinkt atitinkamas sumas kysiams advokatams ,teisejams prokurorrams atiduot ...Uzsienio policajai gaudo ir deportuoja atgalios y tevyne lietuva ..be teises isvykt y uzsieny ...bandiugos gryzta y tevyne .

Aciu Dievui,

kad jiems sumaiso prota,nevaziuja autobusais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS