Kauno pareigūnai aiškinasi, kas lifte pasisavino svetimus pinigus | Diena.lt

KAUNO PAREIGŪNAI AIŠKINASI, KAS LIFTE PASISAVINO SVETIMUS PINIGUS

  • 8

Kauno policijos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Liepos 11 d., apie 11.30 val., Kaune, S. Žukausko gatvėje, kylant liftu vyras iš kito vyro paėmė grynuosius pinigus ir pasišalino. Padaryta turtinė žala siekia apie 250 eurų. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį vyrą, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 649 73 arba 112, arba el. paštu goda.adomaityte@policija.lt.

Pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą. Už nusikaltimą gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Irena

Įdomu ,kada bus galima gauti visą medžiagą ,kas mėgino naktį duris svetimas atrakinti,kas iš to,kad nupiesta kamera virš durų į įėjimą į laiptinė,jei negalima gauti informacijos iš ,,mano būstas,,,maždaug vagims ir zmogzudziams apsauga pagal mūsų pedofiline teisėsauga,taip pat,jeigu būčiau išlindus ir perrezus peiliu organus,irgi būtų pagal pedofiline teise žmogžudžiui ir vagiui apsauga,maždaug ,,vargšas ir nukentėjęs,,nežinojo ką daro,ar ne taip Vilniuje vyksta,negalima keršyti,reikia į šikna sulisti visai pedofilinei sistemai,ir palaukti ,kol atvažiuos pareigūnai ir saviški išsuks iš nemalonios padėties,ale ,,gyventojams tokie padeda,,,,jūs tik kreipkitės,, kurgi ne ,va kaip Pilaitės rajono issigimelius ir nepilnamečius vagis saugojo pareigūnai,,,tik nelieskite,,buvo mažamečių tėvams pasakyta,o šie debilai kvietė pareigūnus,ne ,,tėvai,,o atliekos,pas armėnus,gruzinus,turkus jokių pareigūnų nebūtų,ir ne vienas ,,ale generalinis,,net savo snukio nekistu,nes kitą kartą jų vaikai kentėtu

geriau aiskintusi

kas vakar prikakino pas mane lifte

taigi nunese

patikrint ar tikri-grazins po patikros
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS