Kauno rajone į medį rėžėsi neblaivaus vairuotojo automobilis: sužalota trejų metų mergaitė | Diena.lt

KAUNO RAJONE Į MEDĮ RĖŽĖSI NEBLAIVAUS VAIRUOTOJO AUTOMOBILIS: SUŽALOTA TREJŲ METŲ MERGAITĖ

  • 11

Šeštadienį Kauno rajone neblaivaus vairuotojo automobiliui atsitrenkus į pakelės medį, sužalota kartu su juo važiavusi trijų metų mergaitė.

Kaip pranešė Policijos departamentas, apie 10.50 val. Kampiškių kaime, Alšėnų gatvėje, automobilis „Peugeot 207“, vairuojamas neblaivaus (1,81 prom.) 1993 metais gimusio vyro, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į pakelės medį.

Per eismo įvykį sužalotas vairuotojas ir kartu važiavusi jo 2020 metais gimusi jo dukra. Abu nukentėjusieji paguldyti į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Lile

Tas kur linkejo kad man liezuvis nudziutu,mergaite jau mire,nebus invalide,nepuldinek ,is pievos nekomentuoju ,jei rasiau tai si ta zinojau ir dar daugiau

aferistui

aik prasiciuchink-ryt pirmadienis

aferistu geroves valstybes realija

gerove baigia isnaikint kaimuose public transport... licenzijomis ir draudimais padare viska ka kaimynas savo automobiliu negaletu kaimyno pazezt... nieko asmenisko tiesiog gerove... del alkoholiku... gi geroves mentukai pereme ir mokytoju funkcija ir teiseju ir ekspertu ir gyditoju....viska ir visus gydo vienu labai universaliu yrankiu... draudziam ir baudziam , atiminejam teises nesiaiskindami ir nesidomedami kodel isgeres zmogus priverstas vairuot... musu baudejai nuo alkoholio kenciancias seimas dar papildomai pri baudzia pinigine bauda priteisia ir dabaigiai ir su tokiu malonumu tartum butu lietuviai hitlerininkai...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS