Kauno rajone iš namo pavogta turto už daugiau nei 15 tūkst. eurų | Diena.lt

KAUNO RAJONE IŠ NAMO PAVOGTA TURTO UŽ DAUGIAU NEI 15 TŪKST. EURŲ

  • 6

Į namą Kauno rajone įsibrovę vagys šeštadienio vakarą pavogė turto už 15,6 tūkst. eurų.

Policijos departamentas pranešė, kad vagys į namą Jonučių kaime pateko išdaužę plastikinio lango stiklo paketą ir atidarę langą.

Vagys pavogė auksinius ir sidabrinius papuošalus, žaidimų ir nešiojamąjį kompiuterį, dulkių siurblį, pinigus bei įvairius asmens dokumentus.

Nuostolis siekia daugiau nei 15,6 tūkst. eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Darbo Veteranas

o kur grotos \ arba vielos tinklas ant to lango ? kur amerikietiška plėvelė ant jo stiklo ?kur judesio signalizacija ? jei aš turiu viršnormį turto , tai skiriu pinigų apsaugai . elementoriška tiesa , a ne ?

žinom ką tai reiškia

ir dar skaudžiau nei dabar. Dabar tai vagia tik brangius daiktus,be kurių gali išgyventi ir pinigus. O mus paskutinį kartą apvogė prie ruso, tai paliko plikus, basus, išnešė net dėvėtą patalynę ir šlepetes,susirinko net šaukštus melchioro. tada kai nebuvo kur nusipirkti nei drabužių nei avalynės, o tų melchioro stalo įrankių tai važiuodavom tūkstantį km į Ukrainą ar Leningradą. Dar dabar turim rūsį spintą ant kurios durų yra juodų pirštų žymės kurios liko po milicijos apžiūros.Manot ką sugavo???Nieko. Tais laikais nieko nesugaudavo todėl statistiškai vagių net nebuvo.Dabar bent sugauna.

Tiks

Žiauru, prieš metus patys esame tai patyrė, policija bejėgė, jai prioritetas vaikų atėmimas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS