Kauno specialiosios tarnybos kviestos tramdyti Šilainių piromano | Diena.lt

KAUNO SPECIALIOSIOS TARNYBOS KVIESTOS TRAMDYTI ŠILAINIŲ PIROMANO

  • 2

Vėlų ketvirtadienio vakarą Kauno specialiųjų tarnybų apgulties sulaukė vienas Šilainių daugiabutis. Jo gyventojai prašė sutramdyti kaimynystėje gyvenantį piromaną.

Apie 22.30 val. Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta apie viename Šarkuvos gatvės penkiaaukštyje jaučiamą smalkių kvapą.

Abejonių, kad jis sklinda iš vieno šio daugiabučio penktojo aukšto buto sunerimusiems kaimynams nebuvo. Pirmiausiai, tai buvo jau ne pirmas toks atvejis. Anot skambinusiųjų į Bendrąjį pagalbos centrą, minėto buto šeimininkas – kažkoks piromanas, kuris nuolat kažką degina. O bandant ką nors išsiaiškinti, neatidaro durų. Nėjo jis į jokius kontaktus su sunerimusiais kaimynais ir tą vakarą.

Tačiau į įvykio vietą atvykus ugniagesiams gelbėtojams ir policijai, minėtas asmuo savo buto duris atidarė.

Ugniagesių gelbėtojų suvestinėse teigiama, kad išsiaiškinus, jog šis penktojo aukšto gyventojas buvo uždegęs medžiagos skiautę, kurią išmetė per langą, jie išvyko, palikę policiją toliau aiškintis situacijos.

Šios atstovė šiandien portalui kauno.diena.lt patikslino, kad kaimynus ant kojų sukėlęs 31-erių metų asmuo buvo blaivus. Jis teigė, kad tvyrantis degėsių kvapas susijęs su begaminant maistą užsidegusia virtuvine šluoste. Ir, kadangi šią pavyko užgesinti pačiam, jis ugniagesių gelbėtojų nekvietęs.

Kvietusieji specialiąsias tarnybas ir policijai teigė, kad tai  jau ne pirmas kartas, kai iš šio buto kvepia degėsiais. Tačiau apie tai anksčiau jie nepranešdavę.

Anot policijos atstovės, įvertinus tai, kad kaimynus ant kojų sukėlęs asmuo iki šiol jos kolegoms nebuvo žinomas, jokio tyrimo nuspręsta nepradėti. Vietoj to pasiūlyta jo kaimynams kreiptis pagalbos į seniūniją.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

bvbvb

tai kad smalkes neturi kvapo

Nika

Tai taip, lauks kol sudegins visą namą beprotis,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS