Kauno specialiosios tarnybos šturmavo du butus: iš vieno greitoji išsivežė vaiką, iš kito – vyrą | Diena.lt

KAUNO SPECIALIOSIOS TARNYBOS ŠTURMAVO DU BUTUS: IŠ VIENO GREITOJI IŠSIVEŽĖ VAIKĄ, IŠ KITO – VYRĄ

  • 6

Praėjusią parą Kauno specialiosios tarnybos ne kartą kviestos į pagalbą ligoniams arba jų kaimynams. Vienu atveju jų šaukėsi socialinės darbuotojos, kitu – situacijos įkaitais tapę daugiabučio gyventojai.

Apie 16 val. Kauno policijai pranešta, kad į gydymo įstaigą dėl suplanuotos svarbios paslaugos neatvyko Žemuosiuose Šančiuose gyvenanti mama su vaiku. Socialinėms darbuotojoms nuskubėjus į jų namus, niekas jų neįsileido. Nors viduje degė šviesa.

Paprašius policijos pagalbos, rezultatas buvo toks pats, nors atskubėję pareigūnai taip pat matė namo viduje jų įsileisti neketinančius asmenis. Todėl tradiciškai tokiais atvejais išsikviesti pagalbon ugniagesiai gelbėtojai.

Šie savo suvestinėse apie pirmadienio įvykius praneša, kad nors buvo prašomi atidaryti namo duris, nusprendė patekti vidun per langą. Šis įveiktas su laužtuvu. Ir netrukus į namo vidų buvo įleista policija.

Ši teigia aptikusi ten pusamžę moterį ir du nepilnamečius. Vieno iš jų ir laukė medikai. Po tokios įvykių eigos šis nepilnametis išvežtas į gydymo įstaigą greitosios medikų automobiliu.

Asociatyvi V. Balkūno/BNS nuotr.

Jau naktį iš pirmadienio į antradienį vieno Birželio 23-iosios gatvės daugiabučio gyventojai tapo savo kaimyno įkaitais. Apie pusę pirmos nakties gautas pranešimas, kad iš vieno ketvirtojo aukšto buto per langą mėtomi įvairūs daiktai.

Į įvykio vietą atskubėjusių policijos patrulių niekas į šį butą, kurio langai buvo atviri, o viduje degė šviesa, neįsileido. Dėl ko vėl tradiciškai tokiais atvejais kviesti ugniagesiai gelbėtojai.

Šie pasiekė minėtą ketvirtojo aukšto butą autokopėčiomis – per balkoną. Ir pateko jo vidun per vieną iš atvirų langų.

Daugiau kaip valandą trukusi sumaištis baigėsi, specialiųjų tarnybų šturmuotame bute aptikus tris asmenis: devintą dešimtį įpusėjusią porą ir 58-erių metų vyrą. Pastarasis, kaip paaiškėjo, ir sukėlė ant kojų miesto specialiąsias tarnybas. Jį taip pat išsivežė greitosios pagalbos medikai. Įtariamasis nuvežtas į specifinės paskirties ligoninę.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

šturmavo?

...tai jau karas prasideda?Nuo Kauno?

Anonimas

pijokų šėlsmas...

Adelei

Kvieskit policiją,nufilmuokit viską ir taip pat nusiųskit į policiją.Galima ir anonimiškai.Svarbu matytųsi ar girdėtųsi pažeidimas/pažeidėjas ir adresas,kur tai vyskta.Kuo ilgiau tylėsit,tuo labiau kentėsit.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS