Kauno troleibuse susižalojo 89-erių keleivė | Diena.lt

KAUNO TROLEIBUSE SUSIŽALOJO 89-ERIŲ KELEIVĖ

  • 17

Pastaruoju metu netrūksta nelaimių, kurios įvyksta Kauno viešajame transporte. Pirmadienį per vieną tokių susižalojo moteris.

Kaip praneša Kauno policija, vakar apie 17.10 val. Kaune, Savanorių pr., blaivaus 52-ejų metų vyro vairuojamam troleibusui pradedant judėti, salone nukrito 89-erių keleivė.

Moteris apžiūrai pristatyta į gydymo įstaigą.

Portalas kauno.diena.lt jau ne kartą rašė apie viešajame transporte įvykusias nelaimės.

Viena tokių įvyko praėjusią savaitę Romainiuose, kuomet autobuso vairuotojas, vengdamas susidūrimo, staigiai stabdė, dėl to autobuse nukrito ir susižalojo 40-metė keleivė.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

dauguma vairuotojų

veža gerai, tik vienas kitas pasitaiko ralistas. Taip, jie skuba kad suspėti į grafiką, nes jų darbo sąlygos nepalankios. Bilietėlių pardavinėjimas, stabčiojimai prie daugybės šviesoforų. Bet yra dar jų užsispyrusių, kurie specialiai neleidžia įlipti pro kitas duris, tik pro priekines. Juk komposteriai yra prie visų durų, tai ko išsikalinėti? Kol sulipa eilutė pro vienas duris, užima laiko, o dar amžini klausinėjimai prie Klinikų, ar važiuoja pro stotį. Įlipa toks nežinantis, pasiklausia vairuotojo ir varo lauk, trukdydamas kitus įlipančius. Taip vairuotojai atsilieka nuo grafiko ir varo nežiūrėdami.

nežinomas

Kokios jūs šlykščios bobos. Svarbu tik įkasti žmonėmis ir už akiu apjuodinti. Jai nebūtu vairuotoju kurie vairuotu viešaji troleibusa ar autobusa. Verkšletumėte nes tektu judit savo šiknas pieškom. Okaip sakot kad kol parduoda biletėli padeda važiuoti ir ne laukia kol šikna savo rasit kur pasodinti o poto verkiat kad troleibusas veluoja tai apsispreskit ko jūs norit klerkos. Tai kam važiuojat su viešuojiu transportu jai sakot kad malkas veža ? Tai nevažinėkit ir nereiks čia verkšlenti savanudės jūs. Už jūsų tokias kalbas ir negerbima vairuotoju atsisuks ir jūms kažkada :)

Lina

Pavažinėkit kasdien tokių bobučių sutiksi kad oho,paskui visi kalti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS