Kelias dienas kankinusi nuojauta neapgavo: nuomojamame bute – jauno vyro lavonas | Diena.lt

KELIAS DIENAS KANKINUSI NUOJAUTA NEAPGAVO: NUOMOJAMAME BUTE – JAUNO VYRO LAVONAS

  • 10

Ketvirtadienį Jonavoje fiksuotas skaudus įvykis – nuomojamame bute rastas jauno vyro lavonas. Įtariama savižudybė, pareigūnai atlieka tyrimą.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad vakar vakare, apie 19.50 val., gautas pranešimas dėl situacijos Jonavoje, A. Kulviečio gatvėje.

Iki atvykstant pareigūnams į nelaimės vietą buvo atskubėję ugniagesiai, kurie paros įvykių suvestinėje pateikia tokią informaciją:

„Pranešėjas teigė, kad bute gali būti negyvas nuomininkas, dvi dienas dega šviesa, girdimas skambantis telefonas, bet niekas neatsiliepia ir neatidaro durų. Atidarius medines duris įleisti policijos pareigūnai, medikai ir buto savininkas.“

Tarnyboms patekus į butą pasitvirtino blogiausias scenarijus – rastas 23-ejų metų vyro kūnas be išorinių smurto žymių.

Įtariama, kad asmuo nusižudė.

Atliekamas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Gairės: savižudybė, nuomininkas, rastas vyro lavonas, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

...

Dėsnių dėsnis: kuo daugiau tų psich.grifų, TUO daugiau savižudybių... nes tiems psich.grifams savižudžiai kaip ORAS reikalingi!

CIA Lietuva

Vyriausybe stekendama nesamoninga politika galvoja tik apie savo rietenas ir kisene, nieko daugiau.Man bjauru.Zalodama musu jaunas zmones, ju gyvenimas.Slykstu pagalvoti.Geriau jie butu ju vietoje.Visi cia sunkiai kankinasi - ir seni, ir jauni .Geriau paliktu savo nesamoningas vietas.Jauni neturi pinigu.Jauciasi vienisi.Nesuprasti.Neturi tikslo gyventi.

S

23 metai......pats grozis ir pats sunkumas Lietuvoje isgyventi...baltas vyras yra visu taikinys, jis imamas per prievarta i kariuomene, jis turi buti ipatingas ir patikti panelem, jis turi uzdirbti daug , tureti madina, gera profedija................o kada net nuomos negali susimoketi ir susitaupyti butui, o dar gal mergina pasiepe....dar kariuomene tiksi uz duru........kas LIEKA? PANIKOS PRIEPUOLIS !!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS