Kelių erelis su BMW nepasimokė: šįkart piniginę teks paploninti tūkstančiu eurų | Diena.lt

KELIŲ ERELIS SU BMW NEPASIMOKĖ: ŠĮKART PINIGINĘ TEKS PAPLONINTI TŪKSTANČIU EURŲ

  • 21

Savo vairavimo gebėjimus nusprendusiam parodyti BMW vairuotojui vieną kartą jau nepasisekė – už chuliganišką vairavimą pareigūnai skyrė piniginę baudą, jam kurį laiką buvo panaikinta teisė vairuoti. Tačiau vyras iš buvusio poelgio nepasimokė – vos prieš keletą dienų 24 metų vyrui vėl buvo skirta bauda. Tiesa, ši jau siekė beveik 1000 eurų.

Kauno policijos duomenimis, vasario 5 dieną vyrui buvo skirta piniginė bauda už tai, kad negerbdamas kitų eismo dalyvių ir sukeldamas pavojingą situaciją kelyje, chuliganiškai vairavo automobilį „BMW 318“.

Sausio 22 dienos vidurdienį, apie 11.55 val., Kaune, Islandijos plente esančio prekybos centro vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo tokį jauno vyro pasivažinėjimą. Laimei, neįvyko joks skaudus eismo įvykis, nors reali grėsmė tam buvo. Negana to, neturintis teisės vairuoti vyras, demonstratyviai įvažiavęs į degalinės teritoriją, savo automobilį paliko ne kur kitur, o ties ryškiai geltona ištisine linija, draudžiančia tai daryti.

 

 

Pareigūnai primena, kad už pavojingą ir chuliganišką vairavimą gresia bauda iki 1000 eurų ir teisės vairuoti atėmimas iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

whufaikeenees

labai saugiai ir labai graziai vaziavo,netgi miesto puosmena pasakysiu,o svolociai kurie virsija debiliskai greiti tokias mazas baudas moka ir tiesiuju kietuoliais save laiko,mokinkites vazuot geriau....pagarba vaikinui...toks i avarija nepapuls....

Anonimas

MLDC TOLIAU NEATIDARO TRASU SERSIM GATVESE O VALDZIA EINA NXJ TEGUL

Zmgs

Visus tik baust o problemos nesprendziamos. Atidarykit lietuvoj daugiau trasu nebus gatvese to, bet dabar net merej nebeleis tai.... Sersim ir toliau gatvese
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS