Kelių valandų šou bendrame balkone jo autoriui atsirūgs | Diena.lt

KELIŲ VALANDŲ ŠOU BENDRAME BALKONE JO AUTORIUI ATSIRŪGS

  • 2

Antradienio vakare dalis Jonavos gyventojų buvo tapę smarkiai alkoholio padauginusio asmens įkaitais. Kol galų gale vienas iš jų nusprendė kreiptis pagalbos į specialiąsias tarnybas. Viena iš jų – policija surengė išsišokėliui viešą pamoką, kur galima vartoti alkoholį, o kur – ne, ir kur, būdamas įkaušęs, negali taip elgtis, kaip jis elgėsi tą vakarą.

Bendrasis pagalbos centras, užregistravęs 21.41 val. praeiviu pristačiusio asmens pranešimą, kad viename Jonavos Žeimių tako daugiabučio balkone jau tris-keturias valandas rėkia ir aimanuoja kažkoks vyras, o, kas jam nutiko – neaišku, pasiuntė įvykio vieton ir policiją, ir greitosios pagalbos medikus, ir ugniagesius gelbėtojus. Panašu, kad po tokio pranešimo neatmesta ir galimo nusikaltimo versija.

Apie šį iškvietimą šiandien savo suvestinėje praneša Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba. Tiesa, jos pareigūnų, siųstų įvykio vieton, nes teigta, kad minėtas asmuo – antrojo arba trečiojo aukšto balkone, pagalbos neprireikė. Atskubėjus ugniagesiams gelbėtojams, su minėtu vyriškiu jau bendravo policija.

Kauno apskrities policijos atstovė šiandien portalui kauno.diena.lt teigė, kad minėtas asmuo rastas ne nuosavame, o bendro naudojimo balkone. Ir jam nustatytas sunkus – 2,73 prom. girtumas. Todėl šiam 37-erių metų asmeniui surašytas administracinių nusižengimų protokolas už alkoholinių gėrimų vartojimą viešoje vietoje ar pasirodymą joje neblaiviam ir tokia savo būkle įžeidžiant žmogaus orumą bei dorovę.

Ar išsišokėlis šio daugiabučio gyventojas, policijos atstovė atsakyti negalėjo. Tačiau akcentavo, kad jis buvo ne nuosavame, o bendro naudojimo balkone.

Už alkoholinių gėrimų vartojimą viešoje vietoje ar pasirodymą joje neblaiviam Administracinių nusižengimų kodeksas grasina bauda nuo 20 iki 100 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Matas

Balsuok už Verygą!

Kaip gali

istatymas drausti vartoti viesai tai,kas viesai reklamuojama ir siuloma visose parduotuvese!? Negaminkite,nepardavinekite,jei nelegalu! Beje,bet koks baras - visa vieta! Kodel ten vartojamas alkoholis!?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS