Kraupus radinys prie judraus pakaunės kelio: kol kas klausimų daugiau negu atsakymų | Diena.lt

KRAUPUS RADINYS PRIE JUDRAUS PAKAUNĖS KELIO: KOL KAS KLAUSIMŲ DAUGIAU NEGU ATSAKYMŲ

  • 22

Savaitė pakaunėje prasidėjo kraupiai: ankstų rytą pranešta apie šiurpų vaizdą pakeliui į Lapių seniūnijos Drąseikių kaimo viešojo transporto stotelę, esančią kelio Vilijampolė-Žeimiai-Šėta prieigose. Jį likvidavo ugniagesiai gelbėtojai, kuriems teko lipti kopėčiomis į pusantro-dviejų metrų aukštį.

Apie šį kraupų vaizdą šalikelės pušyje Bendrajam pagalbos centrui pranešta apie 5.40 val.

Apie jį pranešė į minėtą stotelę skubėjęs asmuo.

Ugniagesiams-gelbėtojams nukėlus nusižudžiusįjį, greitosios medikams teliko konstatuoti šio jauno vyro mirtį.

Anot policijos atstovės, nustatyta, kad velionis buvo gimęs 1990 m.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas jo mirties priežasčiai nustatyti, nors jokių išorinio skurto žymių ant velionio kūno nekonstatuota.

Ar šis jaunas vyras gyveno netoliese, ar šalia įvykio vietos aptiktas jo automobilis, kuriuo galimai atvykta iš kitur, policijos atstovė atsakyti negalėjo.

Gairės: savižudybė, rastas vyro kūnas, judrus kelias, rastas negyvas žmogus, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Olia

Gina tau tai patyleti.nei tu pazinojai nei ka.niekas nezino kas nutiko o lojat kaip kales su savo neadekvaciais komentarais.tikiuosi karma visiems atsisuks ir pamoka duos uz tokius bjaurius zodzius .

LINA

Sv kokie jūs visi teisėjai ,skaitant komentarus žiauru darosi ,narkotikai ,narkotikai .o be narkotikų nelaimių nebūna ? Buvo iš ties ,protingas ,geras žmogus šis vyras turėjo ,šeima ,mylėjo gyvenimą ,mylėjo gerus žmones stengėsi ,dirbo .o komentatorei poniai Ginai ,norėčiau palinkėti ,kad jos ilgas liežuvis , ir užgauliojančios komentaruose kalbos ,atsisuktų i ją pačia .ji nežino savo likimo , bet manau ,kad ir su ja gyvenimas suves saskaitas .

Just

Ar robotas tekstą rašė? Kraupu, kiek klaidų…
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS