Kriminalas su apdegusiais sėdmenimis arba melo kojos – trumpos | Diena.lt

KRIMINALAS SU APDEGUSIAIS SĖDMENIMIS ARBA MELO KOJOS – TRUMPOS

  • 0

Po vienos nekasdieniškos istorijos, nutikusios ketvirtadienį Kėdainiuose, vietinių specialiųjų tarnybų atstovai linkę akcentuoti, kad laimė, jog tokioje situacijoje atsidūrė 36-erių metų vyras, o ne vaikas. Nors šis suaugęs asmuo elgėsi, kaip mažametis, ir prieš šį pamokantį įvykį, ir po jo.

Ši istorija tapo vieša paslaptimi, į Bendrąjį pagalbos centrą tądien apie 14 val. paskambinus minėto kėdainiškio moteriai. Nežinia, ar dėl to, kad pati buvo jo apgauta, ar tiesiog bandydama padėti nuslėpti tiesą, nes suprato, kas už tai gresia, ji teigė, kad prieš 10 minučių jos vyras degino prie upės šiukšles. Ir apdegė sėdmenis bei kojas. Tačiau laužą dar užgesino pats, dėl ko ugniagesiai gelbėtojai į įvykio vietą nebuvo kviesti. Šiuo metu nukentėjusysis – namuose. Jis – sąmoningas.

Po tokio pranešimo skambinusiosios nurodytu adresu – į ne kokios reputacijos Šėtos gatvės bendrabutį išskubėjo ir greitosios medikai, ir priešgaisrinės apsaugos inspektorius, nes įvykis sietas su ugnimi.

Nuvykus paaiškėjo, kad apsimeluota. Nukentėjusysis, ant kurio sėdmenų greitosios medikai jau buvo uždėję tvarstį, o pas šiuos jis dar pats nulipo iš penktojo aukšto, nes turbūt tik vaikščioti dar ir gali, bet sėdėti ar gulėti – jau ne, galiausiai prisipažino, kad nebuvo jokio laužo. Tačiau buvo galingos senovinės rusiškos petardos sprogimas. O šią jis rado su draugais netoli garažų. Ir neatsispyrė pagundai susprogdinti, neįvertindamas radinio galios. O šis iškrito jam iš rankų ir, nukritęs ant žemės, pradėjo pavojingai suktis, dėl ko netrukus užsidegė jo sintetinės kelnės. Draugai, greičiausiai padėję šias užgesinti ir nukentėjusiajam pasiekti namus, nenukentėjo. Arba niekur dar pagalbos nesikreipė.

Nukentėjusįjį, kuris buvo blaivus, išsivežė medikai, kurie turėjo informuoti apie paciento susižalojimo aplinkybes ir policijos pareigūnus. Tačiau Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės teigimu, jokio pranešimo apie šį tik Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėse atsidūrusį įvykį, jie nėra gavę. Nors už tokius dalykus yra numatyta atsakomybė. Juolab kad ugniagesiai gelbėtojai nelinkę savo suvestinėse atmesti, jog greitosios medikų išsivežtą nukentėjusįjį galėjo sužaloti ir savadarbis sprogmuo, šį išbandant.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS