Kruvinas konfliktas Kauno „Circle K“: policininkui peiliu perdurtas pilvas, ranka | Diena.lt

KRUVINAS KONFLIKTAS KAUNO „CIRCLE K“: POLICININKUI PEILIU PERDURTAS PILVAS, RANKA

Degalinėje Kaune per ginčą peiliu sužalotas atostogaujantis policininkas.

Kaip pranešė Policijos departamentas, incidentas įvyko pirmadienio vakarą, apie 18.30 val., Žemaičių plente esančioje degalinėje „Circle K“.

Per ginčą peiliu sužalotas ne tarnyboje buvęs (atostogaujantis) neuniformuotas 30-metis Kauno rajono policijos komisariato pareigūnas.

Jis dėl durtinių žaizdų rankoje ir pilve paguldytas į ligoninę.

Sužalojimu įtariamas asmuo anksčiau buvo teistas, jis žinomas pareigūnams.

„Policininkui atlikta operacija, jis toliau gydomas ligoninėje. Jo būklė stabili, pavojaus gyvybei nėra. Sužalojimu įtariamas asmuo anksčiau buvo teistas, jis žinomas pareigūnams“, – BNS sakė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Neblaivus (2,00 prom.) 44 metų įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo. Už tai baudžiama laisvės atėmimu iki dešimties metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Jomajo

R.Matoniui reikėtų praplėsti akis, nes jis nesupranta kad tai lengvas sužalojimas, Jurbarko mergaitės sužalojimai irgi buvo lengvi, dvigubų standartų naudojimasis nedaro garbės jūsų kontorai

A

Gaila,kad tokie dalykai vyksta. Bet ar man vienai užkliuvo šitas sunkaus sveikatos sutrykdymo aprašymas . O mergaite sumušes Jurbarkietis, tai nustatyta tik lengvas kūno sužalojimas . Labai įdomiai vertinama.

Akivaizdu

Kad tą postsovietinę sveikatos sutrikdymo tvarką reikia keisti iš pagrindų, kad savi saviems neprirašytų ko nėra. Tą puikiai rodo ir šis ir Selo atvejis. Arba priešingai, kai reikia, staiga sužalojimai tampa "lengvi", ką parodė Jurbarko atvejis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS