Laisvės alėjos išpuolio byla: teismas dar dviem mėnesiams pratęsė suėmimą kaltinamajam | Diena.lt

LAISVĖS ALĖJOS IŠPUOLIO BYLA: TEISMAS DAR DVIEM MĖNESIAMS PRATĘSĖ SUĖMIMĄ KALTINAMAJAM

Kauno apylinkės teismas trečiadienį dar dviem mėnesiams pratęsė suėmimą kaltinamajam vadinamojoje Laisvės alėjos byloje.

„Šiandien Kauno apylinkės teismas tenkino prokurorės prašymą įtariamajam R. S. skirti kardomąją priemonę – suėmimą dviem mėnesiams. Suėmimas pratęstas manant, kad asmuo gali bėgti (slėptis) nuo teismo“, – BNS pranešė teismo atstovė Tautvilė Merkevičiūtė.

Kaltinamojo Roko Sipavičiaus byla buvo išskirta į atskirą ir teismui perduota šių metų sausio 11-ąją. Pagrindinė byla dėl išpuolio Laisvės alėjoje teismui perduota pernai gruodį.

R. Sipavičius pernai gruodį pats atvyko į policiją, netrukus teismas leido jį suimti.

Vyras kaltinamas viešosios tvarkos pažeidimu ir nesunkiu sveikatos sutrikdymu iš chuliganiškų paskatų. Jo byla dar nepradėta nagrinėti.

Skaitytojų, redakcijos nuotr., laidos „Farai“ stop kadras

Pernai rugpjūčio mėnesį, dienos metu, Kauno policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad vienoje restorano lauko erdvėje Laisvės alėjoje kaukėtų vyrų grupė užpuolė prie staliuko sėdėjusius keturis vyrus ir moterį.

Kaukėti asmenys kumščiais, metaliniais strypais, kastetais, peiliais ir kitais daiktais smurtavo prieš minėtus kavinės lankytojus.

Tyrimo duomenimis, bendrininkų grupėje veikė devyni vyrai, po išpuolio šeši iš jų buvo suimti. Dėl likusių trijų asmenų nusikalstamų veikų ikiteisminiai tyrimai atskirti.

Policija šį įvykį siejo su nusikalstamų grupuočių santykių aiškinimusi, pašaliniai žmonės nenukentėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

TEMIDE

gaidziu ir oziu razborkes

Vyksta vilkinimo rotacija??

Ir po biski po atsiskaitymo,viskas nutils???

Siūlyčiau

Mūsų teismus iš viso panaikinti. Ir kurti teisingumo teismus, tikrus teismus su 12prisiekusių teisėjų. Senovės Romoje 500 teisėjų priiminėjo sprendimus teismuose minomizuoti korupvojai. Išeina viduramžiais bivo protingesni.? O čia, sėdi subjektyvi tetulė ir teisia. Dažnai ji net situacijos nesivokia. Juokinga. Be to, kiekvienas žmogus juk ir situacija skirtingai mato. Vykdant teisingumą negali viena teta spręsti žmomių likimų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS